GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριογούρουνα κάνουν… επιδρομή στους δρόμους τις Θεσσαλονίκης - Τι έχει συμβεί - ΦΩΤΟ

Το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη παρατηρούνται αρκετά αγριογούρουνα τα οποία κάνουν… βόλτες σε κατοικημένες περιοχές, προκαλώντας κ...


Το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη παρατηρούνται αρκετά αγριογούρουνα τα οποία κάνουν… βόλτες σε κατοικημένες περιοχές, προκαλώντας καταστροφές σε κήπους ενώ τραυματίζουν και κατοικίδια.

Σύμφωνα με το seleo.gr, στην περιοχή Πευκών, μια μαμά μαζί με τα μικρά της κυκλοφορούσε στη γειτονιά, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, ψάχνοντας για τροφή και για νερό.

Τα αγριογούρουνα απελευθερώθηκαν από οικολόγους για τη διάσωση της πανίδας της περιοχής και αυτά πολλαπλασιάστηκαν. Μάλιστα έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που ενημερώνουν τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί, καθώς δεν παύει να πρόκειται για άγρια ζώα, ενώ υπάρχει κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων.

Με πληροφορίες από το seleo.gr

2 σχόλια

  1. Είρθαν και πήγαν στην Θεσσαλονίκη για να δώσουν... Συνέντευξη Τύπου μιμώμενα Την Συνομοταξία των Μνημονιακών Πολιτικών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είρθαν και πήγαν στην Θεσσαλονίκη για να δώσουν... Συνέντευξη Τύπου μιμώμενα Την Συνομοταξία Τους - των Μνημονιακών Πολιτικών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση