GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Diastixo.gr γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του

Το Diastixo.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του και προσ...




Το Diastixo.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του και προσκαλεί όλους τους αναγνώστες του σε ένα μεγάλο πάρτι στο Polis Art Cafe, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από τις 21:00, για ένα ποτήρι κρασί.
Είσοδος ελεύθερη
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Μεϊδάνης, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
(Polis Art Cafe: Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, Αίθριο Στοάς Βιβλίου, τηλ.: 210 3249588)

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Κατώγι Αβέρωφ, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων ArtsPR, η εταιρεία εκτυπώσεων Angelakis digital και οι εκδοτικοί οίκοι: Gema, Gutenberg, Αιώρα, Δίαυλος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας, Ζαχαρόπουλος, Ιωλκός, Καλειδοσκόπιο, Καλλιγράφος, Καστανιώτης, Κλειδάριθμος, Κυριακίδη, Μεταίχμιο, Παπαδόπουλος, Παρουσία, Πατάκης, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, Printa-Ροές, Σαββάλας, Στερέωμα, Ψυχογιός.

Το Diastixo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό site για το βιβλίο, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στις σελίδες του φιλοξενεί νέες κυκλοφορίες και κριτικές βιβλίων όλων των κατηγοριών, νέα, άρθρα, απόψεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με Έλληνες και ξένους συγγραφείς, αυτοπαρουσιάσεις, προδημοσιεύσεις, ανέκδοτα λογοτεχνικά έργα -ποιήματα, πεζά, θεατρικά- και βίντεο. Επίσης, κείμενα για τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο και τα εικαστικά.
Συνεργάτες του περιοδικού είναι σημαντικοί δημιουργοί από τον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού, συγγραφείς, κριτικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, μεταφραστές, επιμελητές, ιστορικοί τέχνης, εικαστικοί, συνθέτες, σκηνοθέτες και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση