GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

FAKE NEWS το ζεϊμπέκικο Κουρουπλή στη «γιορτή του ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη II»...

Babis Nikopoulos    Στα... fake news της ημέρας, ο Κουρουπλής χόρευε μεν ζεϊμπέκικο, όχι όμως στη ''γιορτή του ιδιοκτήτη του Α...

Babis Nikopoulos 
 Στα... fake news της ημέρας, ο Κουρουπλής χόρευε μεν ζεϊμπέκικο, όχι όμως στη ''γιορτή του ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη II'', αλλά στην Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (υπάρχει μάλιστα και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου αυτού).
Το ξέφρενο πάρτι των ψεμμάτων, συνεχίζεται.
Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει στο τέλος.
ΥΓ. Προσέξτε τη συλλογιστική των αστέρων της Αντιπολίτευσης. Ψάχνοντας στο προφίλ στο fb της συζύγου του πλοιοκτήτη του Αγία Ζώνη, βρήκαν βίντεο που έχει τραβήξει κι αναρτήσει η ίδια με τον υπουργό να χορεύει, και στο οποίο υπάρχει το σχόλιο της ''και ο υπουργός στη γιορτή''. Τώρα δεν έψαξαν να βρουν ποια ''γιορτή'' ήταν, κι αυθαίρετα κυκλοφόρησαν την ''είδηση'' πως ήταν η γιορτή του συζύγου της κυρίας Κουντούρη, πλοιοκτήτη του Αγία Ζώνη. Το ότι ήταν μία γιορτή κλαδική, όπου ανάμεσα σε πεντακόσιους καλεσμένους ήταν και η οικογένεια Κουντούρη, δεν το ''σκέφτηκαν''. Να μένει η λάσπη τους ενδιαφέρει.
-----------------
Στη διάψευση δημοσιευμάτων για τις κοινωνικές σχέσεις με τον Κουντούρη, τον ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ, προέβη ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία».

Όπως αναφέρει, «η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου».

Μάλιστα αποδίδει την επίθεση που δέχεται, στην απόφασή του να ζητήσει επανεξέταση όλων των αθωωτικών αποφάσεων που συνδέονται με το λαθρεμπόριο. «Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα. Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό» αναφέρει χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  1. Ο Γκαίμπελς Ζεί Μέσα Από Τον Ανθελληνικό Βόθρο Του NTEMEK Ελληνικού Συστήματος!
    Τα ΜουΜουΕ Είναι Το ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Κυρίως Αγγλοαμερικανών!) ΥΠΟΧΕΙΡΑ!! ... ΑΝΈΚΑΘΕΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση