GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΥΚΕΤΟ στο εργοστάσιο παγωτών της Froneri Hellas στην Αττική!

Τη διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής παγωτών στον Ταύρο ανακοίνωσε η Froneri Hellas, κοινοπραξία της Nestle και της R&a...


Τη διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής παγωτών στον Ταύρο ανακοίνωσε η Froneri Hellas, κοινοπραξία της Nestle και της R&R στον κλάδο.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, «η ελληνική αγορά παγωτού είναι και θα συνεχίσει να αποτελεί προτεραιότητα για τη FRONERI HELLAS. Σταθερός στρατηγικός στόχος της Εταιρείας είναι η προσφορά στον καταναλωτή άριστης ποιότητας παγωτού και καινοτόμων προϊόντων σε προσιτές τιμές.
Για να συνεχίσει να επιτυγχάνει το στόχο αυτό και ταυτόχρονα να επανέλθει σε πορεία βιωσιμότητας και ανάπτυξης, η Εταιρεία προχωρά σε αναγκαίες αλλαγές στη λειτουργική και οργανωτική δομή της. Αλλαγές που θα της επιτρέψουν να είναι βιώσιμη, ελέγχοντας τα κόστη της και αναβαθμίζοντας την εφοδιαστική αλυσίδα προς τον καταναλωτή ώστε να είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα. Με τη νέα λειτουργική δομή η Εταιρεία δημιουργεί ένα πιο ευέλικτο επιχειρηματικό σχήμα και εστιάζει:
• στην εμπορική της λειτουργία για την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς
• στη διατήρηση ισχυρής και άρτια εκπαιδευμένης ομάδας πωλήσεων, η οποία θα αντεπεξέρχεται ακόμα πιο αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς
• στη βέλτιστη οργάνωσή της ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει αποτελεσματικότερα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην ελληνική αγορά παγωτού στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον.
Πιο συγκεκριμένα και λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η FRONERI HELLAS είναι ζημιογόνος, η Εταιρεία διακόπτει την λειτουργία του εργοστασίου της στον Ταύρο και επαναπροσδιορίζει την οργάνωσή της. Στην απόφαση αυτή οδηγούν επίσης, οι επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες στην αγορά σε συνδυασμό με το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον.
Οι αλλαγές που θα υλοποιηθούν θα επηρεάσουν 102 συναδέλφους. Η Εταιρεία αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αφοσίωση των ανθρώπων της, έχει φροντίσει με απόλυτη διαφάνεια, ειλικρίνεια και ευαισθησία να τους στηρίξει. Προσφέρεται σημαντική οικονομική υποστήριξη μέσω ενός ιδιαίτερα ελκυστικού προγράμματος συναινετικών αποχωρήσεων.
Ταυτόχρονα η Εταιρεία θα παρέχει ιδιωτική ασφαλιστική ιατροφαρμακευτική κάλυψη για τους αποχωρούντες και τις οικογένειές τους όπως ισχύει μέχρι σήμερα και για περίοδο δύο ετών. Επίσης θα προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής επανατοποθέτησης στην αγορά, για όσους το επιθυμούν.
Τέλος, επισημαίνεται ότι η ελληνική αγορά θα συνεχίσει να τροφοδοτείται απρόσκοπτα με τα προϊόντα της FRONERI HELLAS.
H Froneri σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί κοινοπραξία του ομίλου Nestle και της βρετανικής R & R η οποία συστάθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Οι δύο παραπάνω εταιρείες συμμετέχουν στην κοινοπραξία με ποσοστό 50% έκαστη. Στη Froneri μεταφέρθηκαν οι δραστηριότητες παγωτού των δύο εταίρων στις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αργεντινής, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, της Νότιας Αφρικής και των Φιλιππίνων. Η Froneri Hellas δεν είναι θυγατρική της Nestle Hellas. Το εργοστάσιο παγωτού στον Ταύρο είχε εξαγοραστεί το 2006 από τη Nestle, όταν αυτή είχε εξαγοράσει τη Δέλτα Παγωτού.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση