GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Το περίφημο Grinvest θα γίνει με τη σφαγή του λαού - ΒΙΝΤΕΟ

Απαισιόδοξος για την πορεία της χώρας στη μεταμνημονιακή εποχή παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στη ΔΕΘ ο...


Απαισιόδοξος για την πορεία της χώρας στη μεταμνημονιακή εποχή παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στη ΔΕΘ ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι «κανένα προπαγανδιστικό περιτύλιγμα περί «δίκαιης ανάπτυξης» και περί εισόδου της Ελλάδας στη «μεταμνημονιακή εποχή» δεν μπορεί να κρύψει ότι τα χειρότερα για τα λαϊκά στρώματα έρχονται, είναι μπροστά μας».

«Η προσέλκυση επενδύσεων, το περίφημο Grinvest, με το οποίο μάλιστα εκστασιάστηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός όταν του το ανέφερε ένας Γάλλος κεφαλαιοκράτης, θα γίνει με τη σφαγή του λαού, με φθηνή εργατική δύναμη, δηλαδή με χαμηλούς μισθούς πείνας, με απαράδεκτες ελαστικές εργασιακές σχέσεις, με συνεχή φοροαφαίμαξη του λαού για να υπάρξουν φοροελαφρύνσεις για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση