GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ατάκα του Τσίπρα για την... Μπαρτσελόνα και την Apivita

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε χώρους εργασίας πο...


Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε χώρους εργασίας που προάγουν, μεταξύ άλλων, την εξωστρέφεια και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Με τη φράση, «να τι μπορεί να κάνει η μικρή Ελλάδα», υποδέχθηκε τον κ. Τσίπρα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας, Νίκος Κουτσιανάς.

Ο πρωθυπουργός κατά την υποδοχή του από τον Ισπανό πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του Ομίλου PUIG, Manuel Puig παρομοίασε την εταιρεία με την ισπανική ομάδα ποδοσφαίρου Μπαρτσελόνα: «Ό,τι είναι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο, είναι η Apivita για τα προϊόντα της» .

Ο κ. Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα άκουσε από την υπεύθυνη βοτάνων της εταιρείας κ. Ειρήνη Βαλλιανάτου, η οποία υπογράμμισε πως η ελληνική βιοποικιλότητα βρίσκεται σε εξέχουσα θέση σε σχέση με την ευρωπαϊκή. Όπως είπε από τα 20.000 είδη περισσότερα από 6.000 καλλιεργούνται στην Ελλάδα, με τα περισσότερα από αυτά να ανήκουν σε οικογένειες με φαρμακευτικές ιδιότητες.

Παράλληλα, όπως τόνισε η κ. Βαλλιανάτου, η εταιρεία διαθέτει και «τράπεζα» όπου διατηρούνται τα γενετικά υλικά των σπόρων με στόχο τη διατήρηση της προστασίας της φύσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση