Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

  Kουτσούμπας: Ο κατήφορος για τον κ. Τσίπρα δεν έχει πάτο


  «Ο κατήφορος γι’ αυτήν την κυβέρνηση και για τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας τον κ. Τσίπρα, δεν έχει πάτο. Βεβαίως, όλα αυτά γίνονται για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να δικαιολογήσει τη μεγάλη κοροϊδία, την ατιμία, το ψέμα και την υποκρισία προς τον ελληνικό λαό και βεβαίως να κρύψει ότι τέτοια ήταν η απόφασή του από την πρώτη στιγμή. Άλλα έλεγε στον ελληνικό λαό για να χαϊδεύει αυτιά, κυρίως αριστερών ψηφοφόρων, προοδευτικών ανθρώπων, για να μπορέσει να τους εγκλωβίζει και να καπηλεύεται συνθήματα της αριστεράς», αναφέρει σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας το άρθρο του Αλέξη Τσίπραγια τον Ανδρέα Παπανδρέου.

  «Η σύγκριση με άλλες εποχές με τη δεκαετία του ‘80, με άλλες πολιτικές καταστάσεις σε άλλες οικονομικές συνθήκες και διεθνείς και εσωτερικές, είναι μόνο για να δικαιολογήσει αυτή τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα κλασικό αστικό κόμμα που έχει πάρει ό, τι χειρότερο είχε και ό, τι σάπιο είχε το προηγούμενο ΠΑΣΟΚ», τονίζει ο κ. Κουτσούμπας.

  «Γίνεται στο πλαίσιο της σημερινής αντιπαράθεσής του με τη νέα κεντροαριστερά του άλλου ΠΑΣΟΚ, και των υπολοίπων δυνάμεων, οι οποίοι προσπαθούν επίσης να αποκτήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ζωτικό χώρο μετά την τεράστια κατάρρευση, λόγω των τεράστιων αντιλαϊκών πολιτικών και των λαθών που έκαναν σε αυτή εδώ τη χώρα, τη ζημιά που έκαναν στον ελληνικό λαό».

  «Αυτή είναι όλη η ιστορία και από αυτή την άποψη ο ελληνικός λαός είναι ώριμος πλέον, να βγάλει συμπεράσματα και να γυρίσει την πλάτη και στους τωρινούς ψεύτες και απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στους χθεσινούς που θέλουν να συνεχίσουν την ίδια πολιτική, γιατί αυτή είναι η οικονομική, κοινωνική και πολιτική τους πρόταση, υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, υπέρ των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, που καταπιέζουν τον ελληνικό λαό και τον οδηγούν από το κακό στο χειρότερο» καταλήγει ο κ. Κουτσούμπας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 3 Σεπ 2017, 8:58:00 μ.μ.

  Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα!

  Εδώ έχουμε μια Χώρα την ΛΔΚ που παρόλα τα Εμπάργο πάλεψε έγινε μοντέρνα Χώρα Αυτοεξούσια με Επιστήμονες που φτιάξαν ότι πιο πολύπλοκο υπάρχει στην Φυσική! Και Έχουμε μια Ελλάδα που δεν έχει Τίποτα! Η ΛΔΚ δεν θέλει να βγάζει Γκαρσόνια και να κάνει Τεμενάδες! Αντιθέτως η "ΒΑΡΕΙΑ Βιομηχανία" της Ελλάδος Είναι ο ... Τουρισμός δηλ. Γκαρσονιλίκια και Τεμενάδες! Η Οικονομία της Χώρας μας Είναι η Οικονομία ΤΩΝ Αποικιοκρατών σε Αποικιοκρατούμενους Μαχαλάδες! Έχουμε Την Πιό Ιστορική Επιστημονική Φιλοσοφική Πατρίδα Την Ελλάδα και Από ΦΟΒΟ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ με Τους Ντόπιους Λακέδες Την κάναν "Κοινονικοπολιτικό ΚΑΙ Επιστημονικό Σκουπιδώτοπο"! Οι Ντόπιοι Λακέδες με Της Πλάτες ΤΩΝ Ξένων Κατέστρεψαν Όχι μόνο Το Σήμερα Αλλά και Το Μέλλον Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!

  Η "Βαλίτσα" πάει πολύ πίσω στον Χρόνο με "Φρεκάρισμα" Τον Εμφύλιο ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών που ΜΑΣ Επέβαλαν Την Χούντα Το Κυπριακό ... Το ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Ελλήνων!

  Και μιλάτε Εσείς ρε Νούμερα της New Age για την ΛΔΚ;;;

  Ζηλεύεται;;; ΌΧΙ!!!
  Αντιθέτως ως φερέφωνα του ΠολιτικοΟικονομικού Ναζιζοφασισμού της New Age προσπαθείται να θολώσεται την Αλήθεια να Διαστρεβλώσεται την Πραγματικότητα να ΠΕΙΤΑΙ Ψέματα Στον Ελληνικό Λαό για Την Δύναμη Που Μπορεί να Έχει όπως Έχει η ΛΔΚ!

  Αλλά όπως Είπαμε Λακέδες!!!

  ΣΤΑ Φέρετρα Σας!!!

  Item Reviewed: Kουτσούμπας: Ο κατήφορος για τον κ. Τσίπρα δεν έχει πάτο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr