GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: O Τσίπρας είναι όμηρος του Καμμένου και του Κουρουμπλή

"Ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου και του κ. Κουρουμπλή" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλ...


"Ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου και του κ. Κουρουμπλή" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλα ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό "ανίκανο και ανήμπορο" να βάλει τάξη σε μια κυβέρνηση που ψυχορραγεί και δυστυχώς την πληρώνει η χώρα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι "η ΝΔ θεωρεί η εικόνα του υπουργού Εθνικής Αμύνης να πετάει τις μπίλιες στη ρουλέτα είναι αποκρουστική, ιδιαίτερα σε μια εποχή που χειμάζεται η ελληνική κοινωνία και βιώνει μια άνευ ορίων οικονομική και κοινωνική κρίση".

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ "προκαλεί αλγεινή εντύπωση μετά τις αποκαλύψεις που είδαμε περί Jaguar, αγορών και καζίνο ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας δεν έχει εμφανιστεί να δώσει απαντήσεις" ενώ, όπως είπε, "όλο αυτό το χρονικό διάστημα βλέπουμε απαντήσεις μέσω τουίτερ, ή μέσω τρίτων που τελικά ο κύριος υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τις αποδίδει στα παιδιά του, στην οικογένειά του. Κάποια στιγμή βγαίνει και απαντάει με δελτίο τύπου η σύζυγός του κι αναρωτιόμαστε, αυτός είναι ο τρόπος, με τον οποίο πρόκειται να λειτουργήσει η συγκυβέρνηση;".

"Αυτά είναι τα νέα ήθη και έθιμα που ευαγγελίζονταν; Με αυτές τις μαύρες πρακτικές θα φέρουν το τέλος της μεταπολίτευσης που επαγγέλλονταν;" διερωτήθηκε.

Σχετικά με τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Κικίλιας συνέχισε λέγοντας: "Θα έρθει ο κ. Τσίπρας στην Βουλή να μιλήσει και να υποστηρίξει τον υπουργό του; Θα υπερασπιστεί τον κ. Κουρουμπλή; Όλα όσα έχουν γίνει με την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό είναι καλώς καμωμένα; Ο κ. Καμμένος θεωρείται ότι λειτουργεί κανονικά και δεν τίθεται κανένα θέμα για την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα; Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα θα είχαν αποπεμφθεί και οι δύο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση