GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε ο πλοιοκτήτης του δεξαμενόπλοιου που μόλυνε τις ακτές του Σαρωνικού

Για τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη 2" μίλησε ιδιοκτήτης του, Θεόδωρος Κουντούρης στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8...


Για τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη 2" μίλησε ιδιοκτήτης του, Θεόδωρος Κουντούρης στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.
Όπως είπε ο κ. Κουντούρης, το πλοίο είχε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων και δεν είχε κανένα ρήγμα από προηγούμενο περιστατικό.
Αποκάλυψε επίσης ότι το πλοίο είναι ανασφάλιστο. Εξήγησε ωστόσο, ότι είναι ανασφάλιστο μόνο ως προς την αξία του και όχι όσον αφορά στις ζημιές προς τρίτους, οι οποίες και θα πληρωθούν.
"Έχουμε κι εμείς απορίες και περιμένουμε το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων να μας πουν πως βούλιαξε το πλοίο" είπε ο κ. Κουντούρης ενώ ερωτηθείς αν υποψιάζεται δολιοφθορά σημείωσε: "Όλα υπάρχουν και περνάνε από το μυαλό μου".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση