GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος παίκτης του Survival υπέστη κάταγμα στο χέρι και πήγε στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε παίκτης του Survival. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, ο ο...


Στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε παίκτης του Survival.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ilialive.gr, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, καθώς υπέστη κάταγμα στο αριστερό του χέρι και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το πώς συνέβη το ατύχημα με τις κακές γλώσσες να λένε πως ήταν αποτέλεσμα της συνέχειας του καυγά που ξέσπασε on camera στο παιχνίδι, ενώ άλλοι αναφέρουν πως είχε ένα ατύχημα. Σίγουρα θα επηρεάσει τις επιδόσεις του και τη συμμετοχή του στο στίβο μάχης, αλλά ότι κι αν είναι θα το δούμε στα επεισόδια που ακολουθούν στην μικρή οθόνη του "Ε".

Να θυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε μεγάλη ένταση και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα στον Γιάννη Αϊβάζη και τον παίκτη των αντιπάλων, Άρη Μπαλαμπάνη.

«Εσύ στην ομάδα σου. Εμείς από εδώ» φώναζε ο Άρης Μπαλαμπάνης στον Γιάννη Αϊβάζη που απαντούσε: «Για χαλάρωσε λίγο. Εντυπώσεις δεν κερδίζετε έτσι Άρη. Άστο». Η ένταση συνεχώς ανέβαινε και παρά το ότι Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή και Φιλίτσα Καλογεράκου προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Θάνος Ουζουνπλούμης φώναξε: «Μην ασχολείσαι ρε σκουπίδι» συνοδεύοντας τη φράση του μια βρισιά.

Οι άντρες της ομάδας των διάσημων έπιασαν... στον αέρα τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος εκτινάχθηκε κυριολεκτικά προς την απέναντι ομάδα έτοιμος να πιαστεί στα χέρια. Μάλιστα, παρενέβη και ο παρουσιαστής του reality, Κώστας Σόμμερ, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο αγώνας διεκόπη για να συνεχιστεί το επόμενο πρωί, καθώς υπήρχε αρκετή ένταση.

Δείτε τη φωτογραφία από το ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση