GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "αγγελάκια" της Victoria's Secret πάνε για πρώτη φορά στην... Κίνα

Το πολυσυζητημένο ντεφιλέ με τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά στις 28 Νοεμβρίου στη Σαγκάη της...


Το πολυσυζητημένο ντεφιλέ με τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά στις 28 Νοεμβρίου στη Σαγκάη της Κίνας και θα μεταδοθεί από το CBS. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το διάσημο σόου θα γίνει στη Σαγκάη.

Ανάμεσα στα μοντέλα που θα περπατήσουν με τα εσώρουχα του οίκου στην περίφημη πασαρέλα είναι η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο που δεν λείπουν εδώ και χρόνια από το σόου, η Λίλι Όλντριτζ, η Λαΐς Ριμπέιρο, η Κάντις Σουάνποελ που επιστρέφει μετά τη γέννηση του γιου της, η Στέλα Μάξγουελ και η Μάρθα Χαντ.

Εκτός όμως από τα μοντέλα, όσοι τυχεροί σπεύσουν θα μπορούν να δουν από κοντά σταρ της διεθνούς πασαρέλας όπως τις αδερφές Χαντίντ με τα αποκαλυπτικά εσώρουχα της Victoria's Secret, την Κάρλι Κλος που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια, την Λιου Γουέν, τη Μαρία Μπόρχες και τη Σίντι Μπρούνα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση