Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

  Wall Street: Έκλεισε με νέα υψηλά ρεκόρ


  Σε νέα υψηλά επίπεδα - ρεκόρ έκλεισε σήμερα η Wall Street, καθώς οι απώλειες των τεχνολογικών μετοχών αντισταθμίστηκαν από τα κέρδη των ενεργειακών εταιρειών και των εταιρειών καταναλωτικών ειδών. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,17% στις 22.156,66 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq ενισχύθηκαν 0,08% και 0,09%, αντίστοιχα.

  Η μετοχή της Apple μειώθηκε 1,1% στα 159,15 δολάρια, λόγω ανησυχιών για την υψηλή τιμή του νέου iPhone και το γεγονός ότι η διάθεσή του δεν θα γίνει πριν τις 3 Νοεμβρίου. Η μετοχή της εταιρείας, πάντως, είναι 37% αυξημένη από την αρχή του έτους και αυτό ήταν ίσως μία ευκαιρία για την κατοχύρωση των κερδών των επενδυτών.

  Η Wall Street έκανε ράλι στις αρχές της εβδομάδας, με τους τρεις μεγάλους δείκτες της να κλείνουν σε υψηλά επίπεδα – ρεκόρ.

  Οι δείκτες παρέμειναν κοντά στα ιστορικά υψηλά τους φέτος, παρά τις κατά καιρούς υποχωρήσεις που προκάλεσαν η αναταραχή στον Λευκό Οίκο, οι αμφιβολίες για την ικανότητα του Τραμπ να προωθήσει τη φιλική προς τις επιχειρήσεις ατζέντα του και πιο πρόσφατα οι εντάσεις για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας.

  Πηγή ρεπορτάζ: enikonomia.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Wall Street: Έκλεισε με νέα υψηλά ρεκόρ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr