Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

  Wall Street: Μεγάλη πτώση εν μέσω ανησυχιών για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας


  Βουτιά έκαναν σήμερα οι δείκτες της Wall Street, καθώς οι επενδυτές ανησυχούσαν για νέες εντάσεις με επίκεντρο τη Βόρεια Κορέα. O Dow Jones σημείωσε πτώση 1,07% στις 21.753,31 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq υποχώρησαν 0,76% και 0,93%, αντίστοιχα.

  Η Βόρεια Κορέα προχώρησε προχθές στην έκτη πυρηνική δοκιμή της, σηματοδοτώντας τη δραματική κλιμάκωση της αντιπαράθεσής της με την Αμερική και τους συμμάχους της.

  Με τις αγορές στις ΗΠΑ κλειστές χθες λόγω της αργίας για την Ημέρα της Εργασίας, η σημερινή συνεδρίαση ήταν η πρώτη μετά τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις.

  H Wall Street μπορεί να αντιμετωπίσει μία ανώμαλη πορεία τον Σεπτέμβριο, που είναι παραδοσιακά ο χειρότερος μήνας για τις μετοχές, εάν υπάρξει αντιπαράθεση στην Ουάσιγκτον για τον αμερικανικό προϋπολογισμό και το ανώτατο όριο του χρέους.

  Τα νεύρα των επενδυτών πιθανόν εντάθηκαν από την είδηση ότι ένας νέος ισχυρός τυφώνας κινείται προς τον Νότο των ΗΠΑ, αμέ

  Ο δείκτης των τραπεζικών μετοχών είχε τη χειρότερη επίδοση, υποχωρώντας 2,1%.

  Πηγή: enikonomia.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Wall Street: Μεγάλη πτώση εν μέσω ανησυχιών για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας Rating: 5 Reviewed By: Press- gr