GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού θα βρέξει σήμερα - Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού 1/10/2017

Συννεφιά και τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαί...


Συννεφιά και τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα βόρεια και τα ανατολικά τμήματα του λεκανοπεδίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει συννεφιά, η οποία παροδικά θα είναι αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι αυξημένες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο αναμένεται 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος. Τοπικές βροχές αναμένεται πως θα εκδηλωθούν κυρίως στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει συννεφιά, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση