GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΤΟΣ 2014! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για τον Θ. Καρτερό ο πρώην διευθυντής του Mega...

Με αφορμή την τοποθέτηση του Θ.  Καρτερού ως διευθυντή στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήσ...


Με αφορμή την τοποθέτηση του Θ.  Καρτερού ως διευθυντή στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε στο aixmi.gr ένα αρκετά αποκαλυπτικό σημείωμα! 
Τι γράφει: 

Ακούω και διαβάζω διάφορα για τον Θανάση Καρτερό, που τοποθετήθηκε διευθυντής στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στη θέση του Θόδωρου Μιχόπουλου. 

Για τη φανατίλα του, στα χρόνια του ΄80 υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης, με αποκορύφωμα τις επιθέσεις του εναντίον όσων τόλμαγαν να υποστηρίξουν ότι έγινε πυρηνική έκρηξη στο Τσέρνομπιλ. 
Για την πύρινη αρθρογραφία του στην Αυγή, που συχνά έδινε γραμμή -δεν τη μετέφερε απλώς. 
Για τις πληροφορίες ότι είναι ένας από τους λογογράφους του Αλέξη Τσίπρα. 

Ένα δεν άκουσα, ούτε διάβασα, και το συνεισφέρω στο δημόσιο διάλογο. 

Ο Θανάσης Καρτερός ήταν το πρόσωπο που πρότεινε ο Σύριζα να προληφθεί στο Mega, ήδη από το καλοκαίρι του 2014, αρκετούς μήνες πριν γίνει κυβέρνηση.

 Η ηγεσία του τότε κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πολεμούσε πάσει δυνάμει το κανάλι, προπάθησε να τον επιβάλλει ως σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, υπήρξε οδηγία σε άλλο δημοσιογράφο (προσκείμενο, επίσης, στον Σύριζα) που συζητούσε με τον σταθμό, να αποσύρει το ενδιαφέρον του -παρότι ο ίδιος ενδιαφερόταν σφόδρα για τη θέση. 

Τελικά, το Mega δεν πήρε τον Καρτερό, αλλά και τον άλλο δημοσιογράφο, ο οποίος άκουσε το κόμμα… 

YΓ Πέραν των πολιτικών διαφωνιών, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δημοσιογραφική επάρκεια και το ήθος του Θανάση Καρτερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση