GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγική κατάληξη για τον 55χρονο κυνηγό από τα Χανιά

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 55χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ βρισκόταν σε δύσβατη περ...


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 55χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ βρισκόταν σε δύσβατη περιοχή στα Σφακιά, όπου είχε πάει για κυνήγι.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στη δύσβατη περιοχή «Τση Γρας ο Σωρός», σε υψόμετρο περίπου 2.300 μέτρων. Οι φίλοι του που ήταν μαζί του κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τις Βρύσσες και την Ανώπολη, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο για την παραλαβή του άτυχου κυνηγού, το οποίο παρά τη νέφωση κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο.

Λίγο πριν από τις 4, τον 55χρονο παρέλαβε ελικόπτερο από την Ανώπολη και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν έφθασαν στο Νοσοκομείο Χανίων, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Φως στην αιτία του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση