GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 58 οι νεκροί από την επίθεση στο Λας Βέγκας

Στους 58 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση που συγκλόνισε το Λας Βέγκας, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο ...


Στους 58 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση που συγκλόνισε το Λας Βέγκας, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο σερίφης της περιοχής. Οι τραυματίες σύμφωνα με τα διεθνή μέσα φτάνουν τους 515.

Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό κράτος, όπως μετέδωσε το πρακτορείο προπαγάνδας των τζιχαντιστών Amaq. Σύμφωνα με το Amaq, ο δράστης προσηλυτίστηκε στο ισλάμ πριν από μήνες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, δράστης είναι ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο πλαίσιο φεστιβάλ κάντρι μουσικής που λάμβανε χώρα στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου Mandalay Bay Hotel, στο οποίο στεγάζονται ένα ξενοδοχείο και ένα καζίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση