GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Λέσβο - 5χρονη από τη Συρία μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο

Νεκρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων...


Νεκρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών της Μόριας, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, πρόσφυγας από τη Συρία.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του παιδιού και αύριο θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 5χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και για αυτό οι γονείς του ταξίδευαν προς την Ευρώπη προκειμένου να νοσηλευτεί σε ένα καλό νοσοκομειακό ίδρυμα.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, το άτυχο πεντάχρονο κοριτσάκι με την οικογένεια του είχαν περάσει στη Λέσβο από τα απέναντι τουρκικά παράλια μόλις την περασμένη Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση