Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

  Γιατί ο Μαυρωτάς χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ


  Αποδέκτης των χειροκροτημάτων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατά την ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο Γιώργος Μαυρωτάς.
  Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Ποταμιού μετέφερε μέσω της ομιλίας του μία προσωπική του εμπειρία από άτομο που τον ρώτησε γιατί θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό.
  «Με ρωτούσε τις προάλλες κάποιος, εσύ που έχεις σηκώσει και την ελληνική σημαία, εσύ θα το ψηφίσεις αυτό; Για αυτό ακριβώς όμως θα το ψηφίσω. Όταν το έκανε, το έκανα για όλους τους Έλληνες. Δεν θυμάμαι να το έκανα για όλους τους Έλληνες, εκτός από trans, Ρομά, ή καθολικούς και μουσουλμάνους», είπε ο κ. Μαυρωτάς με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον χειροκροτούν.
  Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής από το 8.15 έως το 8.45:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 10 Οκτ 2017, 12:17:00 π.μ.

  Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

  Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
  Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

  Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

  Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

  ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


  Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!  ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

  ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!

  Item Reviewed: Γιατί ο Μαυρωτάς χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr