GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα - Αντιδράσεις από τους παίκτες για τη διεξαγωγή του αγώνα

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα υπέβαλε, μετά την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά το ματς με τη Λας Πάλμας...


Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα υπέβαλε, μετά την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά το ματς με τη Λας Πάλμας, ο Καρλς Βιγιαρούμπι.
Ο πρώην, πλέον, διοικητικός παράγοντας εξέφρασε με αυτό τον τρόπο την διαφωνία του για τη διεξαγωγή του ματς, την ώρα που επικρατεί χαμός στους δρόμους της πόλης με αφορμή το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.
Όσο για τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» σχολίασε σχετικά με την παραίτηση του Βιγιαρούμπι: «Είναι μια δύσκολη απόφαση. Όλοι έχουν την άποψή τους. Θα το συζητήσουμε, είναι λογικό να έχουμε διαφωνίες, είμαστε πολυπληθές συμβούλιο».
Πέρα από το χάος στους δρόμους και στα εκλογικά κέντρα της Βαρκελώνης, ΜΜΕ της Μαδρίτης κάνουν λόγο για μία αντίστοιχη κατάσταση και στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, πριν από την έναρξη  της αναμέτρησης με τη Λας Πάλμας, στο κεκλεισμένων των θυρών «Καμπ Νου».
Κάποιοι παίκτες, κυρίως Καταλανοί, δεν ήθελαν να αγωνιστούν υπό αυτές τις συνθήκες απέναντι στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά. Ο Ζεράρ Πικέ υποστήριζε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έπρεπε να «κατέβουν», σε περίπτωση που η αναμέτρηση γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά, τελικά, πειθάρχησε και βγήκε κανονικά στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση