GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Αλέκο Ζαζόπουλο

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς τραγουδιστές των τελευταίων χρόνων. Δυστυχώς αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο του πατέ...


Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς τραγουδιστές των τελευταίων χρόνων. Δυστυχώς αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο του πατέρα Γρηγόρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ο οποίος βιώνει ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Η κηδεία, όπως αναφέρει η espresso, έγινε το πρωινό του Σαββάτου στη γενέτειρα του την Πτολεμαΐδα και ο λαϊκός ερμηνευτής, φανερά εξουθενωμένος και με δάκρυα στα μάτια, είπε το στερνό «αντίο» στον μέντορα του και μέσω διαδικτύου με ένα σπαρακτικό post αγάπης και θαυμασμού.

«Στάθηκες πάντα δίπλα μου δάσκαλος, φίλος και πάνω από όλα ο καλύτερος πατέρας. Οι γιατροί μας είπαν πως είχες το πολύ δύο μήνες ζωής, αλλά άντεξες δεκαέξι. Το πάλεψες μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια και λεβεντιά. Ξέρω πως από εκεί ψηλά θα μας προσέχεις όλους και θα καμαρώνεις όπως έκανες πάντα. Να τους πεις να σου φέρουν ένα ακορντεόν να τους παίζεις και να διασκεδάζουν, όπως έκανες κι εδώ κάτω. Καλό ταξίδι, πατέρα, και καλό παράδεισο!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση