GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόϋς Ευείδη – "Δεν θα είχα τα κότσια να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου" - ΒΙΝΤΕΟ

Για την θέληση της να υιοθετήσει ένα παιδί στο παρελθόν, αλλά και για μια προσωπική της ατυχία, μίλησε σε συνέντευξη της στη Σταματίνα ...


Για την θέληση της να υιοθετήσει ένα παιδί στο παρελθόν, αλλά και για μια προσωπική της ατυχία, μίλησε σε συνέντευξη της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, η ηθοποιός Τζόϋς Ευείδη.
"Θα μπορούσα να τη προχωρήσω, μόνο εάν ήμουνα σίγουρη όχι έχω μια πάρα πολύ καλή και συμπαγή οικογένεια σαν αυτή που είχαν οι γονείς μου. Μια σχέση πάρα πολύ αγαπησιάρικη, που θα μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη σιγουριά... έτσι ναι. Μονογονεϊκή οικογένεια δε θα μπορούσα να έχω. Δεν έχω το θάρρος. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Θεωρώ αξιοθαύμαστες τις γυναίκες που το κάνουν αυτό. Τις θεωρώ μεγάλες ηρωίδες. Εγώ δεν θα τα είχα τα κότσια να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου."
Όταν ρωτήθηκε δε, για το εάν κάποια στιγμή στο παρελθόν, θεώρησε ότι υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες στο να κάνει οικογένεια, απάντησε:
"Είχα μια ατυχία... Είχα μια εγκυμοσύνη, μια αποβολή, αλλά μετά δυστυχώς δε κράτησε η σχέση..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση