GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην σταρ του αμερικανικού φούτμπολ Ο.Τζ. Σίμπσον

Ο πρώην σταρ του αμερικανικού φούτμπολ Ο. Τζ. Σίμπσον αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού πέρασε εννέα χρόνια στη φυλ...


Ο πρώην σταρ του αμερικανικού φούτμπολ Ο. Τζ. Σίμπσον αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού πέρασε εννέα χρόνια στη φυλακή για την ένοπλη ληστεία, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος των σωφρονιστικών υπηρεσιών της Πολιτείας της Νεβάδα.

Ο 70χρονος Σίμπσον, αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή αφού εξέτισε ποινή εννέα ετών, από συνολικά 33 που του είχαν επιβληθεί για την αποτυχημένη απόπειρα ένοπλης ληστείας σε ένα ξενοδοχείο- καζίνο του Λας Βέγκας το 2008.

Ο Σίμπσον είχε το 1995 για τον φόνο της συζύγου του Νικόλ Μπράουν Σμιθ και ενός φίλου της, του Ρον Γκόλντμαν, έπειτα από μια δίκη που διήρκεσε 13 μήνες και είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση.

Στη συνέχεια αστικό δικαστήριο τον έκρινε υπεύθυνο για τους φόνους και ζήτησε να καταβάλει 33,5 εκατομμύρια δολάρια στις οικογένειες των θυμάτων, ένα πρόστιμο μεγάλο μέρος του οποίου δεν έχει καταβληθεί.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Πηγή φωτο: Assocaited Press, latimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση