GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκίνηση του Καμμένου στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους πεσόντες στην Κίναρο - ΒΙΝΤΕΟ

Αφιέρωμα στους τρεις ήρωες πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο πραγματοποιεί η εκπομπή « Με Αρετή και Τόλμη ». ...


Αφιέρωμα στους τρεις ήρωες πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο πραγματοποιεί η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη». Στο ρεπορτάζ θα δείτε τη συγκίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στα αποκαλυπτήρια του μνημείου, τα δάκρυα υπερηφάνειας του πατέρα ενός από τους πεσόντες και τη δωρεά της συζύγου του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Επίσης στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» που θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στις 11.30 το πρωί, μεταξύ άλλων θεμάτων, θα δείτε:

- Εντυπωσιακές εικόνες από την εκπαίδευση μονάδων πεζικού, πυροβολικού και τεθωρακισμένων, σε περιβάλλον πραγματικής αλλά και εικονικής μάχης.

- Οι γυναίκες στρατιωτικοί που υπηρετούν στο ακριτικό Καστελόριζο. Καθημερινά ξεπερνούν τον εαυτό τους. Η γιατρός που προσφέρει τις υπηρεσίες της και στους κατοίκους του νησιού. Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, εκείνη στρατιωτικός, εκείνος λιμενικός, μας μιλούν για τις δυσκολίες της ζωής σε έναν μικρό τόπο, αλλά και το καθήκον τους που είναι πάνω απ’ όλα.

Το τρέιλερ της εκπομπής είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση