GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης για αλλαγή φύλου: Πώς να ψηφίσω κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου; - ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάργηση του νόμου περί αλλαγής φύλου, σε περίπτωση που τελικώς ψηφιστεί, θα είναι όρος για μελλοντική συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων...


Η κατάργηση του νόμου περί αλλαγής φύλου, σε περίπτωση που τελικώς ψηφιστεί, θα είναι όρος για μελλοντική συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση συνεργασίας, όπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης.
«Εγώ δηλώνω ότι η Ένωση Κεντρώων δεσμεύεται ή αυτοδυνάμως ή όπου συμμετέχει σε κυβέρνηση θα καταργήσει αυτό τον νόμο…», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν δικαιούται να υπερψηφίσει ένα νόμο που αντίκειται στη φύση, στο Θεό και στις αξίες του ελληνισμού.
«Είμαι το πιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα, πάντα στήριξα τις μεταρρυθμίσεις, αλλά εγώ από την Ευρώπη αντιγράφω ό,τι εγκρίνω, δεν αντιγράφω τα πάντα» επισήμανε ο κ. Λεβέντης.
Αποκάλυψε μάλιστα πως επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να ζητήσει τη γνώμη του επί του θέματος και εκείνο τού υπέδειξε να συνταχθεί με τη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι ο νόμος θα δημιουργήσει απείρως περισσότερα προβλήματα από όσα, υποτίθεται, επιδιώκει να επιλύσει. Ο ίδιος σημείωσε πως τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ομάδων πρέπει να προστατεύονται, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού.
«Είπα να τους κρεμάσουμε; Είπα να τους σκοτώσουμε; Αντίθετα είπα να τους δώσουμε και σύνταξη, την εργασία τους. Αλλά τον Κωνσταντίνο να τον πω Κωνσταντίνα δεν το κάνω» τόνισε ο κ. Λεβέντης.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αναφορά του στη σύζυγό του, καθώς όπως σημείωσε, δεν μπορεί να υπερψηφίσει κάτι στη Βουλή όταν δεν συμφωνεί εκείνη.
«Κάτι που δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στην κυρία Νατάσα να της το εξηγήσω δεν θα πάω να ψηφίσω στη Βουλή. Εγώ πριν να πάω στη Βουλή πρώτα εξηγώ στη γυναίκα μου γιατί το κάνω» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο γιατί αρνείται την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15.
«Της λέω προχθές εκεί που πίναμε καφέ «θα ψηφίσουμε ανταλλαγή πληροφοριών με ξένες τράπεζες για ξέπλυμα χρήματος». Μου λέει «ωραίο, κάντο»» επεσήμανε ο κ.Λεβέντης και συνέχισε: «Τώρα τι να πω στη Νατάσα; Ότι απέναντι ο Χρήστος θα λέγεται Χριστίνα;».
Σε λίγο το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

2 σχόλια

  1. Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

    Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
    Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

    Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

    Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

    ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΦΕΙ:Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α. ΑΔΩΝΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

    Παρουσίαση
    Σκοπός της έρευνας αυτής δεν είναι να τοποθετηθούμε θετικά ή αρνητικά στο φαινόμενα της ομοφυλοφιλίας αυτό καθαυτό, αλλά να διαπιστώσουμε τις απόψεις των ίδιων των αρχαίων Ελλήνων για το ζήτημα...

    Ας σημειωθεί εδώ πως εντέχνως διαχέεται η άποψη ότι τάχα οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν πολύ ανεκτικότεροι ημών απέναντι σε αυτή τη "συνήθεια" και ότι η ομοφυλοφιλία ήταν μια πράξη όχι μόνον αποδεκτή, αλλά και σχεδόν επιβεβλημένη για κάθε μορφωμένο Έλληνα εκείνης της εποχής...

    Οπωσδήποτε η προσπάθεια αυτή ούτε αθώα είναι ούτε τυχαία. Στο πλαίσιο της "Νέας Εποχής" που ζούμε, σχεδόν τα πάντα ευτελίζονται. Κάποιοι λοιπόν θέλοντας να χρησιμοποιήσουν το κλέος και το κύρος του αρχαίου κλασικού μας πολιτισμού για να ισχυροποιήσουν τις απόψεις τους, αφήνουν να καλλιεργείται μια τέτοια εικόνα...

    Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για να υποστηριχθεί η θέση ότι η ομοφυλοφιλία ουδέποτε υπήρξε πράξη αποδεκτή και προβεβλημένη, είναι η εκτεταμένη χρήση των αρχαίων ελληνικών κειμένων...

    Σε κάθε περίπτωση παρατίθενται τα αποσπάσματα που χρειάζονται, τόσο σε νεοελληνική απόδοση, όσο και στο αρχαίο ελληνικό κείμενο. Στο βιβλίο αυτό, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία, θα διαπιστώσετε, ότι στην αρχαία Ελλάδα την ομοφυλοφιλία την αντιμετώπιζαν ιδιαιτέρως αρνητικά· αυτή είναι η αλήθεια».

    (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
    --------------------------------------

    ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...Τι γράφει ο φασιστάκος; {ΣΥΝΉΘΕΙΑ!!..ΝΈΑ ΕΠΟΧΗ !!!!} ΑΥΤΟΊ ΉΤΑΝ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ..ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ...ΤΡΙΧΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση