GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Μέσι που θα προκαλέσει αίσθηση

Την περίοδο που ο ίδιος και ο Λιονέλ Μέσι θεωρούνταν τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θυμήθηκε ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε...


Την περίοδο που ο ίδιος και ο Λιονέλ Μέσι θεωρούνταν τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θυμήθηκε ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε!

Ο Γκανέζος εξτρέμ, που πέρασε από τον Παναθηναϊκό την περίοδο 2011-14, μίλησε για το Παγκόσμιο Νέων του 2005, που έγινε στην Ολλανδία, σημειώνοντας: «Ήμουν στην Άρσεναλ και ήταν μία διοργάνωση στην οποία εγώ και ο Μέσι ήμασταν οι καλύτεροι παίκτες του τουρνουά. Δείτε, όμως, που έφτασε αυτός και πού εγώ.

Γιατί ο Μέσι έγινε αυτός που έγινε και ο Κουίνσι τίποτα; Το έχω αναρωτηθεί και εγώ πολλές φορές. Ακόμα και σήμερα ονειρεύομαι εκείνες τις στιγμές, εκείνο το τουρνουά. Κάθε μέρα.

Εκεί έπαιξα όπως ποτέ στη ζωή μου, ήταν η καλύτερη έκδοσή μου. Ελπίζω κάποια μέρα να αγωνιστώ ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να απαντήσω. Εγώ συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθει η μέρα που θα είμαι ξανά σε αυτό το επίπεδο».

Το θέμα είναι πότε, καθώς ο Αφρικανός είναι πια 31 και μετά τον Παναθηναϊκό πέρασε και δεν ακούμπησε από Μποαβίστα και Ναϊμέγκεν, ενώ είναι χωρίς ομάδα από τον χειμώνα του 2016!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση