GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΓΡΑΦΟ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι (απίστευτες) σπατάλες στο (αμαρτωλό) ΚΕΕΛΠΝΟ...

Βασιλης Πολυχρονης    Ο βοθροΠολάκης που κατακεραύνωνε τον Άδωνι - Μπουμπούκο για τις, όντως, υπέρογκες σε βαθμό σπατάλης δαπάνες του, ο...

Βασιλης Πολυχρονης  
Ο βοθροΠολάκης που κατακεραύνωνε τον Άδωνι - Μπουμπούκο για τις, όντως, υπέρογκες σε βαθμό σπατάλης δαπάνες του, ομολογουμένως,αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτός που "διώχνει" - λέμε και καμιά μaλaκία να περνά η ώρα - τους εργολάβους από το χώρο της Υγείας...μόλις πίστωσε (δια του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ) τον λογαριασμό του εργολάβου ιδιοκτήτη εταιρείας security που φυλάει το κτήριο με το ποσό των 144.000 περίπου για έναν μήνα!
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ,η συγκεκριμένη εταιρεία έχει εισπράξει στο πρώτο τρίμηνο του 2017 περίπου...700.000 ευρώ για υπηρεσίες φύλαξης των κτηρίων του...αμαρτωλού οργανισμού, ενώ το κονδύλι φύλαξης εκτοξεύθηκε από 2,4 εκ.ευρώ το 2014 στα 3.584.931 ευρώ πέρσι!
Αυτή είναι η...χρηστή διαχείριση των οικονομικών του υπουργείου κατά τον...βοθροϋπουργό, αυτή είναι η...οικονομία που κάνει το υπουργείο του,αυτός είναι...ο σεβασμός στα χρήματα που πληρώνει με αίμα στην κυριολεξία ο ελληνικός λαό σε καιρούς αδυσώπητης λιτότητας και εγκληματικών μνημονίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση