GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ιδιοκτησίας του μπαρ στη Γλυφάδα όπου σημειώθηκε η μαφιόζικη επίθεση

Μέτοχος της επιχείρησης στη Γλυφάδα,όπου σημειώθηκε το φονικό τα ξημερώματα της Κυριακής, φέρεται να είναι ο 37χρονος, αλβανικής καταγωγ...


Μέτοχος της επιχείρησης στη Γλυφάδα,όπου σημειώθηκε το φονικό τα ξημερώματα της Κυριακής, φέρεται να είναι ο 37χρονος, αλβανικής καταγωγής που έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων.

Οι Έλληνες τραυματίες νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ ο Αλβανός που νοσηλεύεται στο Σωτηρία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή 4 κάλυκες, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η επιχείρηση σε ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook σημειώνει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό που δεν σχετίζεται μαζί της.

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με το μεμονωμένο χτεσινό περιστατικό πως η επιχείρηση δεν φέρει ουδεμιά σχέση και το συγκεκριμένο συμβάν συνέβη έξω από το χώρο του καταστήματος. Ακόμα εκ μέρους της διεύθυνσης και του προσωπικοί του Joy bar θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία" αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση