GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άγρυπνοι φρουροί του εθνικού εναέριου χώρου στη Λήμνο - ΒΙΝΤΕΟ

Tους άγρυπνους φρουρούς του εθνικού εναέριου χώρου που αναχαιτίζουν κάθε επιβουλή, πιλότους και μηχανικούς των F16 στη Λήμνο που βρίσκον...


Tους άγρυπνους φρουρούς του εθνικού εναέριου χώρου που αναχαιτίζουν κάθε επιβουλή, πιλότους και μηχανικούς των F16 στη Λήμνο που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, παρουσιάζει η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη».

Η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη», που θα προβληθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στις 11.30 το πρωί, στην ΕΡΤ1, μεταξύ άλλων θεμάτων, περιλαμβάνει:

- Τη σκληρή εκπαίδευση σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα αλεξίπτωτα. Εντυπωσιακές εικόνες από τα άλματα των εκπαιδευομένων στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών.

- Η κάμερα της εκπομπής εισχώρησε στα άδυτα του Στρατηγείου Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου. Το απόρθητο φρούριο του Πολεμικού Ναυτικού, στην Αγία Παρασκευή.

Το τρέιλερ της εκπομπής είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση