Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

  Τι αναφέρει το πόρισμα για τον Παντελή Παντελίδη - Γιατί βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού


  Ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του οδηγού το μοιραίο πρωινό τις 18ης Φεβρουαρίου του 2016 σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα που εξέτασε τη συμβατότητα των τραυμάτων του τραγουδιστή με τη θέση του οδηγού.
  Στη δεκασέλιδη διάταξη, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος», ο εισαγγελικός λειτουργός λαμβάνει υπόψη όλα τα πραγματικά περιστατικά.
  Σύμφωνα με την εφημερίδα υπάρχουν καταθέσεις που μαρτυρούν ότι οδηγός ήταν ο Παντελίδης:
  -Οι αστυνομικοί Θ. και Κ. μετέβησαν στο τόπο του επίμαχου τροχαίου και διαπίστωσαν μεταξύ άλλων πως σύμφωνα με δήλωση της επιβάτιδος Μυρσίνης Αρναούτη οδηγός ήταν ο Παντελεήμων Παντελίδης.
  -Ο Γ., διασώστης του ΕΚΑΒ ο οποίος μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος αναφέρει πως και οι δύο κοπέλες έλεγαν ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης και ρωτούσαν αν ήταν καλά στην υγεία του.
  -Δύο μάρτυρες που βρέθηκαν μαζί με τους τρεις επιβάτες τη μοιραία νύχτα ανέφεραν πως ρώτησαν τη Φρόσω Κυριάκου αν μπορεί να οδηγήσει εκείνη το αυτοκίνητο, η τελευταία έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της πλην όμως αμφότεροι δήλωσαν πως δεν είδαν πως μπήκαν στο αυτοκίνητο.
  Αυτή η τελευταία κατάθεση αφήνει κάποιες υπόνοιες ότι ίσως η Φρόσω Κυριάκου κάθισε τελικά στο τιμόνι, ωστόσο υπάρχει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στα στοιχεία DNA στο τιμόνι όπου «από την ανάλυση των δειγμάτων προέκυψε ότι κοινός κύριος γενετικός τύπος ο οποίος ταυτίζεται με τον γενετικό τύπο του θανόντος Παντελή Παντελίδη».
  Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το πόρισμα του διορισμένου από τον πταισματοδίκη πραγματογνώμονα για το πως βρέθηκε το σώμα του τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού και με την πλάτη στην πόρτα του αυτοκινήτου.
  «Όλοι οι επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συγκρούεται με αυτόν τον τρόπο, εφόσον δεν είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας θα πεταχτούν στη δεξιά μεριά του οχήματος, όπως και συνέβη. Ο θανών όταν τον χτυπά η σιδερένια δοκός έχει την πλάτη του στην πόρτα της δεξιάς πλευράς του οχήματος και μάλιστα παράλληλα με αυτή. Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού, διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί γύρω από τον κάθετο άξονά του, όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει και να βρεθεί με την πλάτη στη δεξιά πόρτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πόρισμα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τι αναφέρει το πόρισμα για τον Παντελή Παντελίδη - Γιατί βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού Rating: 5 Reviewed By: Press- gr