Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

  ΠΟΙΟΣ βουλευτής της ΝΔ ζήλεψε τη... δόξα του Τσιάρτα!


  Τη... δόξα του Βασίλη Τσιάρτα φαίνεται πως ζήλεψε ο βουλευτής Πρεβέζης της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης, όσον αφορά το ζήτημα της ταυτότητας φύλου.
  Με ένα ομοφοβικό μήνυμα στο facebook, ο βουλευτής μπέρδεψε την ταυτότητα φύλου, τα ομόφυλα ζευγάρια και.. τους Πρωτόπλαστους γράφοντας τα εξής:
  “Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη.
  Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο!”
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 9 Οκτ 2017, 3:06:00 μ.μ.

  ΓΡΑΦΕΙ:Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α. ΑΔΩΝΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

  Παρουσίαση
  Σκοπός της έρευνας αυτής δεν είναι να τοποθετηθούμε θετικά ή αρνητικά στο φαινόμενα της ομοφυλοφιλίας αυτό καθαυτό, αλλά να διαπιστώσουμε τις απόψεις των ίδιων των αρχαίων Ελλήνων για το ζήτημα...

  Ας σημειωθεί εδώ πως εντέχνως διαχέεται η άποψη ότι τάχα οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν πολύ ανεκτικότεροι ημών απέναντι σε αυτή τη "συνήθεια" και ότι η ομοφυλοφιλία ήταν μια πράξη όχι μόνον αποδεκτή, αλλά και σχεδόν επιβεβλημένη για κάθε μορφωμένο Έλληνα εκείνης της εποχής...

  Οπωσδήποτε η προσπάθεια αυτή ούτε αθώα είναι ούτε τυχαία. Στο πλαίσιο της "Νέας Εποχής" που ζούμε, σχεδόν τα πάντα ευτελίζονται. Κάποιοι λοιπόν θέλοντας να χρησιμοποιήσουν το κλέος και το κύρος του αρχαίου κλασικού μας πολιτισμού για να ισχυροποιήσουν τις απόψεις τους, αφήνουν να καλλιεργείται μια τέτοια εικόνα...

  Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για να υποστηριχθεί η θέση ότι η ομοφυλοφιλία ουδέποτε υπήρξε πράξη αποδεκτή και προβεβλημένη, είναι η εκτεταμένη χρήση των αρχαίων ελληνικών κειμένων... Σε κάθε περίπτωση παρατίθενται τα αποσπάσματα που χρειάζονται, τόσο σε νεοελληνική απόδοση, όσο και στο αρχαίο ελληνικό κείμενο. Στο βιβλίο αυτό, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία, θα διαπιστώσετε, ότι στην αρχαία Ελλάδα την ομοφυλοφιλία την αντιμετώπιζαν ιδιαιτέρως αρνητικά· αυτή είναι η αλήθεια».

  (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
  --------------------------------------

  ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...Τι γράφει ο φασιστάκος; {ΣΥΝΉΘΕΙΑ!!..ΝΈΑ ΕΠΟΧΗ !!!!} ΑΥΤΟΊ ΉΤΑΝ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ..ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ...ΤΡΙΧΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..

  Uros..

  Item Reviewed: ΠΟΙΟΣ βουλευτής της ΝΔ ζήλεψε τη... δόξα του Τσιάρτα! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr