GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνήγορος Ηριάννας: Το τραύμα στο κράτος δικαίου δεν επουλώθηκε

"Η απόφαση η σημερινή κλείνει οριστικά την πόρτα στην Ηριάννα για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο, για να επιστρέψει στην αληθινή ζω...


"Η απόφαση η σημερινή κλείνει οριστικά την πόρτα στην Ηριάννα για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο, για να επιστρέψει στην αληθινή ζωή" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαντάς συνήγορος υπεράσπισης Ηριάννας μετά την απορριπτική απόφαση του Εφετείου.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση:

"Το τραύμα στο κράτος δικαίου σήμερα δεν επουλώθηκε. Η Ηριάννα παραμένει στη φυλακή. Συνεχίζου με την προσπάθεια μας με το ίδιο σθένος και την ίδια πεποίθηση ότι στο τέλος η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσει και η Ηριάννα θα αποδοθεί ελεύθερη στην κοινωνία.

Η απόφαση η σημερινή κλείνει οριστικά την πόρτα στην Ηριάννα για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο, για να επιστρέψει στην αληθινή ζωή. Ο χρόνος κατά τον οποίο η Ηριάννα θα παραμείνει στη φυλακή δημιουργεί κατ' απόλυτο ρεπό αποκλεισμό από κάθε πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή προοπτική για αυτή τη νέα κοπέλα, για αυτή τη νέα επιστήμονα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση