Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

  Επιστολή του Μητσοτάκη στον Αναστασιάδη για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας


  Επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την ευκαιρία της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.
  Στην επιστολή ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στον κυπριακό λαό για ειρήνη, ευημερία και ταχεία ευόδωση των προσπαθειών για μια επανενωμένη πατρίδα.
  Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον κ. Αναστασιάδη, ότι «η φετινή επέτειος βρίσκει την Κύπρο μας στον απόηχο των συνομιλιών στην Ελβετία, όπου παρά την υπεύθυνη στάση σας και την εποικοδομητική σας συμβολή, δεν κατέστη δυνατό να καμφθούν οι παράλογες και αναχρονιστικές αξιώσεις της Τουρκίας για διατήρηση των κατοχικών της στρατευμάτων και του καθεστώτος εγγυήσεων, η κατάργηση των οποίων αποτελεί απαραίτητο όρο για τη διαφύλαξη της ομαλής και ανεξάρτητης λειτουργίας της επανενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας στο μέλλον».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Επιστολή του Μητσοτάκη στον Αναστασιάδη για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας Rating: 5 Reviewed By: Press- gr