GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή του Μητσοτάκη στον Αναστασιάδη για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την ...


Επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την ευκαιρία της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.
Στην επιστολή ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στον κυπριακό λαό για ειρήνη, ευημερία και ταχεία ευόδωση των προσπαθειών για μια επανενωμένη πατρίδα.
Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον κ. Αναστασιάδη, ότι «η φετινή επέτειος βρίσκει την Κύπρο μας στον απόηχο των συνομιλιών στην Ελβετία, όπου παρά την υπεύθυνη στάση σας και την εποικοδομητική σας συμβολή, δεν κατέστη δυνατό να καμφθούν οι παράλογες και αναχρονιστικές αξιώσεις της Τουρκίας για διατήρηση των κατοχικών της στρατευμάτων και του καθεστώτος εγγυήσεων, η κατάργηση των οποίων αποτελεί απαραίτητο όρο για τη διαφύλαξη της ομαλής και ανεξάρτητης λειτουργίας της επανενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση