GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκίμπε: Να σεβαστούμε την Κύπρο

Σεβασμό απέναντι στην Κύπρο και σταθερή αμυντική συμπεριφορά στη διάρκεια του αγώνα ζήτησε ο Μίχαελ Σκίμπε στη διάρκεια της συνέντευξης ...


Σεβασμό απέναντι στην Κύπρο και σταθερή αμυντική συμπεριφορά στη διάρκεια του αγώνα ζήτησε ο Μίχαελ Σκίμπε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε ενόψει της αυριανής (7/10) αναμέτρησης στη μεγαλόνησο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

«Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Κύπρο. Ήταν πολύ καλή και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Βοσνία. Ακόμη και με την ομάδα μας, το πρώτο ματς ήταν αμφίρροπο. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σταθερή αμυντική συμπεριφορά μας και να παίξουμε με θάρρος και πίεση μπροστά. Είμαστε προς το τέλος των προκριματικών και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» υπογράμμισε ο Γερμανός εκλέκτορας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε και απάντησε για:

Το αν θα καλούσε τον Χριστοδουλόπουλο αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τα ρολόγια πίσω, δυστυχώς. Θέλαμε να παίξουμε μια ομάδα που ήταν ήδη δρομολογημένη σε παιχνίδι. Πέτυχε πολλά γκολ με τον σύλλογό του, κάτι που με χαροποίησε και ελπίζω ότι αυτός και οι υπόλοιποι θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά».

Το αν ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Δώνη: «Είναι μια εναλλακτική επιλογή ο Λάζαρος για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιθετικά. Δεν είναι τόσο σημαντικός ο τραυματισμός του Δώνη».

Τις ιδιαιτερότητες της συνάντησης: «Πρώτα απ΄ όλα είναι πολύ ωραία η Ελλάδα, αλλά νιώθω ωραία και εδώ. Είχα την ευκαιρία να πάω στα κατεχόμενα. Και στις δύο πλευρές οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και πρέπει να πω ότι χαίρομαι που είμαι εδώ και χαίρομαι που αύριο θα αγωνιστούμε. Πάντοτε εξαρτόμαστε από την δική μας απόδοση. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας και πρέπει να κάνουμε τη ζωή των Κυπρίων δύσκολη για να κερδίσουμε. Είναι ωραίο που υπάρχει ένα είδος "αδελφοκτόνου" αγώνα και είμαι βέβαιος ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν υψηλό κίνητρο για να κερδίσουν. Είμαι χαρούμενος που αύριο θα είμαστε μπροστά σε ένα ελληνικό κοινό».

Τα στοιχεία που ξεχωρίζει από την Κύπρο: «Είναι μια ισορροπημένη ομάδα, που ξέρει να αμύνεται καλά και είναι σε θέση με βγει γρήγορα στην αντεπίθεση. Δυστυχώς για τους Κύπριους είναι τραυματίας ο Χριστοφή. Ο Πιέρος είναι ένας καλός επιθετικός και στο κέντρο είναι καλή ομάδα. Όμως, προετοιμαστήκαμε καλά για το αυριανό παιχνίδι».

Για ποια θέση υπολογίζει τον Σταφυλίδη: «Είμαι ικανοποιημένος που μπορεί να παίξει σε όλες αυτές τις θέσεις. Αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα της ομάδας. Τολμηρός, αποφασιστικός, έχει πολλές τεχνικές ικανότητες στη πάσα στην προώθηση και είναι σημαντικός για την ομάδα. Τον έχω στα σχέδια μου για να παίξει αλλά δεν θα δώσω το σχηματισμό της ομάδας για αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση