GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου: Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς - ΒΙΝΤΕΟ

Τη βαθιά του θλίψη και την καταδίκη του για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία...


Τη βαθιά του θλίψη και την καταδίκη του για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με θλίβει βαθύτατα. Εκτός από στέλεχος της ΝΔ ήταν φίλος μου. Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Οι αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν το ταχύτερο αυτή την πρωτοφανή δολοφονία» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο ίδιος προσθέτει ότι « η ΝΔ έχει εκφράσει εδώ και καιρό την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας», ανομία που, όπως λέει, επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα.

«Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς. Και αυτό σε ένα ευνομούμενο κράτος δικαίου δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό» καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση