GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ! Οι διάσημες χωρίς το σουτιέν τους...

Παγκόσμια ημέρα χωρίς σουτιέν είναι η 13η Οκτωβρίου, στην προσπάθεια που γίνεται για την σωστή ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του ...


Παγκόσμια ημέρα χωρίς σουτιέν είναι η 13η Οκτωβρίου, στην προσπάθεια που γίνεται για την σωστή ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.
Η συγκεκριμένη ενέργεια ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, σε μία προσπάθεια για να ενεργοποιηθούν οι γυναίκες, ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, έγινε περισσότερο… μόδα και όλο και περισσότερες κυκλοφορούν χωρίς να φορούν στηθόδεσμο.
Αναμφίβολα, ο σκοπός της σημερινής μέρας και του μηνύματος που θέλει να περάσει είναι ιερός. Άλλωστε, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και άπαντες θα πρέπει να κινητοποιηθούν κόντρα σε μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες στην ανθρωπότητα.
Μάλιστα, πολλές είναι οι celebrities που εμφανίζονται σε social media και σε εκδηλώσεις χωρίς τον… βραχνά του σουτιέν, θέλοντας να τιμήσουν την σημερινή μέρα, αλλά και κάποιες λόγω… στιλ.
Δείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση