GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον καρδιολόγο από τη Σητεία - ΦΩΤΟ

Συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 62χρονο καρδιολόγο από την Κρήτη, Χριστόφορο Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε...


Συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 62χρονο καρδιολόγο από την Κρήτη, Χριστόφορο Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, από τον Βούλγαρο εραστή της συζύγου του.

Ολόκληρη η Σητεία είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του σπουδαίου επιστήμονα, και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Ο κατηγορούμενος είχε προσαχθεί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι αστυνομικός στη Βουλγαρία και να αρνείται κάθε κατηγορία.

Ωστόσο, κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι Αρχές, διαπίστωσαν πως τα αποτυπώματα του συγκεκριμένου άνδρα ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν στην καραμπίνα, με την οποία δολοφονήθηκε ο γνωστός γιατρός.

Δείτε εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση