GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για το θάνατο γνωστού επιχειρηματία - Σήμερα το τελευταίο αντίο

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρετούν σήμερα τον 55χρονο επιχειρηματία, ο οποίος “έσβησε” το Σάββατο, ενώ βρισκόταν στο βουνό με...


Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρετούν σήμερα τον 55χρονο επιχειρηματία, ο οποίος “έσβησε” το Σάββατο, ενώ βρισκόταν στο βουνό με φίλους του για κυνήγι.

Η τοπική κοινωνία των Χανίων, συγκλονισμένη από τον τραγικό θάνατο του γνωστού επιχειρηματία, θα πει το τελευταίο “αντίο” στις 13.30 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στον Άγιο Ιωάννη Χανίων.

Η ταφή του θα γίνει στις 15:30 από το Κοιμητήριο της Αγίας Φωτεινής.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η αγαπημένη του ενασχόληση, κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο ίδιος υπέστη οξύ καρδιακό πρόβλημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Υπενθυμίζεται ότι για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής, προκειμένου να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο, στο οποίο ο 55χρονος είχε πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 55χρονος επιχειρηματίας ανέβηκε στη θέση Πάχνες των Λευκών Όρεων μαζί με την παρέα για κυνήγι. Ωστόσο, κάποια στιγμή ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Οι φίλοι του ενημέρωσαν τις αρχές με την πυροσβεστική να ξεκινά την επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Ωστόσο, το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο κυνηγός ήταν ιδιαίτερα δύσβατο και η πρόσβαση με τροχοφόρο ήταν αδύνατη.

Οι πυροσβέστες έφτασαν αρχικά με τα δύο πυροσβεστικά οχήματα μέχρι κάποιο σημείο και στη συνέχεια κινήθηκαν πεζοί φτάνοντας στην παρέα των κυνηγών.

Το ζητούμενο τότε ήταν πως θα μεταφερθεί ο 55χρονος ασθενής στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του επέβαλε τη νοσηλεία του. Για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, οι αρχές ζήτησαν τη συνδρομή ελικοπτέρου, ώστε ο επιχειρηματίας να μεταφερθεί με ασφάλεια στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσεγγίσει την περιοχή όπου ήταν ο 55χρονος και έτσι οι πυροσβέστες τον μετέφεραν στην Ανώπολη, όπου τον παρέλαβε το ελικόπτερο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση