GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα στηθούν οι κάλπες για τις εκλογές στον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς

Κατά τη μία εβδομάδα μετατίθενται οι εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Έτσι ο πρώτος γ...


Κατά τη μία εβδομάδα μετατίθενται οι εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Έτσι ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου αντί στις 5, ενώ ο δεύτερος γύρος θα γίνει στις 19 του ίδιου μήνα και όχι στις 12, αν και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έχει εκφράσει τη διαφωνία του επικαλούμενος τη διεξαγωγή του διεθνούς Μαραθωνίου στην Αθήνα στις 12 του μήνα.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Νίκος Αλιβιζάτος, ενημέρωσε, με επιστολή του, τους υποψήφιους, αφού προηγουμένως οι δύο εταιρείες που έχουν αναλάβει τη διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, WIND και OTS, απάντησαν ότι θα είναι έτοιμες εγκαίρως και οι τεχνικές δοκιμές θα έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 10 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αλιβιζάτος: «Οι εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα διαβεβαίωσαν σήμερα τον καθηγητή Ν. Κ. Αλιβιζάτο ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017. Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017».
Επίσης, αναφέρει ότι έως το τέλος του έτους δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των δικηγορικών συλλόγων της χώρας (26-11 και 3-12-2017), είτε λόγω του συνεδρίου της ΝΔ στις 17 Δεκεμβρίου.
Στην επιστολή του ο κ. Αλιβιζάτος αναφέρεται και στη διαφωνία του κ. Θεοδωράκη αναφέροντας: «Ειδικά στην Αθήνα, πάντως, και για τον 1ο γύρο (12.11.2017), αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων να παραταθεί το ωράριο της ψηφοφορίας, ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση αθλητών που επιθυμούν να ψηφίσουν, αλλά και όσων, λόγω του διεθνούς Μαραθωνίου, δυσκολευθούν στις μετακινήσεις τους».
Επίσης, γνωστοποίησε ότι για την υποστήριξη της Επιτροπής σε οργανωτικά ζητήματα, ο τέως υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δέχθηκε να τη συνδράμει ως σύμβουλος σε ζητήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Αγαπητέ Ερνέστο Γκεβάρα Ντε Λα Σέρνα

    50 χρόνια πέρασαν από τότε πού στην Λα Ιγκέρα, το βρώμικο χέρι της αντίδρασης, αντί όπως πίστευε να σε σκοτώσει, σε εκσφενδόνισε ως φωτιά στα στήθια των ανυπόταχτων αυτής της γης.

    Δεν ξέρω αν περνάς καλά εκεί πάνω η αν σε κυνηγάνε ακόμα και ως συμπαντική αστρόσκονη, γιατί ακόμα και έτσι τους ερεθίζεις τα ρουθούνια, αλλά εσένα αυτό ποτέ δεν σε πείραζε, αυτό πού ήταν ουσιαστικότερο ήταν η επίτευξη του σκοπού, με τις πράξεις σου, τη θυσία σου και όχι με τα παχιά λόγια, λειτουργούσες και συνεχίζεις να λειτουργείς ως παράδειγμα.

    Είμαι επίσης σίγουρος ότι θα έχεις γραμμένα στα παλιά σου τα παπούτσια, τα εκατομμύρια τις αφίσες, τις μπλούζες, τα τασάκια, τις ταμπακέρες πού έχουν την φωτογραφία σου, αυτό πού σε ενδιέφερε και γι αυτό θυσιάστηκες, ήταν αυτό πού έλεγες ότι «Αξίζει φίλε μου να υπάρχεις, για ένα όνειρο κι ας η φωτιά του να σε κάψει»!

    Επίσης είπες, «Δεν είμαι απελευθερωτής, δεν υπάρχουν τέτοιοι, οι άνθρωποι μόνοι τους απελευθερώνουν τους εαυτούς τους», αλλά αυτοί τίποτα, δειλοί και φοβισμένοι περιμένουν το μεγάλο αρχηγό και μάγο πού θα τους κόψει με μαγικό τρόπο τις αλυσίδες από τα χέρια τους, αλλά ποτέ δεν αντιλήφθηκαν τις αλυσίδες πού είναι δεμένο το μυαλό τους.

    Κάποιοι ορκίζονται ότι σε βλέπουν καβάλα στη Ποδερόσα, μαζί με τον Αλμπέρτο Γκρανάδο, να περιδιαβαίνεις τις εύφορες πάμπες της Λατινικής Αμερικής.

    Άλλοι πάλι σε βλέπουν σαν Δροσουλίτη να καλπάζεις έξω από την Σάντα Κλάρα παρέα με τον Καμίλο Σιενφουέγος.

    Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά δεν έχει σημασία, αυτό πού είναι ουσιαστικότερο είναι ότι εμπνέεις ακόμα και η έμπνευση αυτή δημιουργεί ακίδες πού τρυπάει τα πισινά του συστήματος, δημιουργεί εστίες αντίδρασης και ανυπακοής, γεννάει ανθρώπους με ανιδιοτέλεια ένα είδος ανθρώπου πού είναι προς εξαφάνιση, αλλά πού ταυτοχρόνως είναι το πιο επικίνδυνο για το σύστημα, είναι αυτό πού μισεί ως τίποτα άλλο η καθεστηκυία τάξη, πού τα πάντα τα κοστολογεί σε χρήμα, πού οι αξίες είναι μόνο σκόρπιοι αριθμοί έτοιμοι προς άθροιση.

    Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς και κάποια στιγμή από ένα τυχαίο γεγονός ο κόσμος -ο άλλος, όχι ο ίδιος- θα ξεσπάσει και η κατάσταση θα ανατραπεί προς το συμφέρον των αδικημένων, αλλά και αυτό το είχες απαντήσει και με τα έργα σου αλλά και με τα λόγια σου «Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο, πού θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να πέσει»!

    HASTA LA VΙCTORIA SIEMPRE COMANDANTE!!!

    Κώστας Γκιώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση