GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταξιδέψτε με...Καράβια χάρτινα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Να πάρουμε μια ανάσα από τα θεατρικά νέα και να ασχοληθώ με μια πολύ εντυπωσιακή δισκογραφική ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Να πάρουμε μια ανάσα από τα θεατρικά νέα και να ασχοληθώ με μια πολύ εντυπωσιακή δισκογραφική δουλειά που με κέντρισε και με κέρδισε, όπως και πολύ ακόμα κόσμο; Ο λόγος για τα «Καράβια χάρτινα» του αληθινά ταλαντούχου τραγουδοποιού Γιάννη Κορίζη.

Νέος δίσκος με όραμα, δύναμη, συναίσθημα αλλά και ευαισθησία από ένα χαρισματικό τραγουδοποιό που ερμηνεύει δημιουργίες ενός ιδιαίτερου συνθέτη. Ο Κορίζης, μετά από τη εντυπωσιακή ερμηνεία του στο «Το θεριό»που έκλεψε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, ανεβάζει τώρα τον πήχυ με το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Καράβια χάρτινα».

Σε αυτό συμμετέχει και ο εξαίρετος Μίλτος Πασχαλίδης, ερμηνεύοντας με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ένα από τα δυνατά τραγούδια της δουλειάς. Ο Γιάννης Κορίζης, ερμηνεύει με εσωτερικότητα και πάθος τα τραγούδια του cd, ενώ συμμετέχει ιδιαίτερα δημιουργικά υπογράφοντας τη μουσική σε τέσσερα από αυτά! Είναι φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και ήδη μετρά αρκετές συμμετοχές σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Ο Δημήτρης Κορίζης -πατέρας του Γιάννη- που υπογράφει τα λόγια και τη μουσική στο έργο είναι Φυσικός, εκπαιδευτικός.

Όπως έχουν δηλώσει ο Γιάννης και ο Δημήτρης Κορίζης: «Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν και όσους πίστεψαν σε αυτό το έργο! Τον Μίλτο Πασχαλίδη και όλους τους συντελεστές του cd! Τέλος, ευχαριστούμε την ομάδα του Ogdoo Music Group για την άψογη συνεργασία».

Συντελεστές:Ενορχήστρωση-Προγραμματισμός-Ηχοληψία: Γιάννης Θάνος. Drums-κρουστά-κιθάρες: Γιάννης Θάνος.Μπάσο: Θέμης Βέλλος.Πιάνο-πλήκτρα (synth)-keyboards-ηχητικά εφέ: Αντώνης Παλαιός.Τζουράς-λαούτο-ούτι-σάζι: Σωτήρης Κάτσος.Σαξόφωνο (alto-soprano)-Μελόντικα: Φοίβος Μποζάς, Φλάουτο: Κωνσταντίνα Βεντούρη-Ρούσσου.

Vocals (Φωνητικά): Δημήτρης Κορίζης-Καλλιόπη Ηλιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση