GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε το κεφάλι και ακρωτηριασμένα μέλη της Σουηδέζας δημοσιογράφου

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι βρήκε το κεφάλι και τα πόδια της Σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, η οποία έχασε τη ζωή της ...


Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι βρήκε το κεφάλι και τα πόδια της Σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, η οποία έχασε τη ζωή της όταν πήγαινε να πάρει συνέντευξη από τον Δανό εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν τον Αύγουστο πάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του.

Το κεφάλι και τα πόδια βρέθηκαν μέσα σε μια τσάντα, ενώ τα ρούχα της νεαρής γυναίκας ήταν μαζεμένα μέσα σε μια δεύτερη τσάντα, διευκρίνισε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Κοπεγχάγης Γενς Μόλερ Γένσεν.

"Τη χθεσινή νύχτα, ο ιατροδικαστής μας επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για την Κιμ Βαλ", δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους στην Κοπεγχάγη ότι δεν υπάρχουν κατάγματα στο κρανίο της Βαλ. Η ανακάλυψη των μελών της δημοσιογράφου έγινε χθες, Παρασκευή.

Η αστυνομία κατηγορεί τον Δανό Μάντσεν για τη δολοφονία της Βαλ, κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης από πέντε χρόνια έως ισόβια. Ο Μάντσεν συνελήφθη μετά τη βύθιση του υποβρυχίου του και αφότου διασώθηκε.

Στις 23 Αυγούστου η αστυνομία ταυτοποίησε ένα ακέφαλο γυναικείο πτώμα που ξεβράστηκε στα ανοικτά της Κοπεγχάγης λέγοντας ότι ανήκει στη Βαλ. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει διευκρινιστεί.

Ο 46χρονος Μάντσεν, που κρατείται από τις 11 Αυγούστου, δηλώνει ότι η Βαλ έχασε τη ζωή της σε ατύχημα, όταν χτυπήθηκε από μια καταπακτή πάνω στο υποβρύχιό του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση