GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μάντρα ανταλλακτικών κρατούσαν οι απαγωγείς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Στη μάντρα του Μανώλη Δράκου, στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων αλλά και σε άλλα σημεία της περιοχής συνελήφθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο...


Στη μάντρα του Μανώλη Δράκου, στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων αλλά και σε άλλα σημεία της περιοχής συνελήφθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη Παντρεμένος, Κλάδος,  Σκαρλάτος (γνωστός από την απαγωγή Παναγόπουλου), Μαμαλάκης, Γρινιαδάκης και Πολεμαρχάκης.  Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας ανήλικος, ο οποίος επίσης έχει συλληφθεί. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες κατάγονται από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, ενώ και οι επτά ανακρίνονται προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλα μέλη της σπείρας αλλά και για να διαλευκανθεί το οδοιπορικό της απαγωγής.  Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται συνολικά περισσότερα από 10 άτομα, ο ρόλος των οποίων διερευνάται.
Η επιχείρηση έγινε περίπου στις 07.30 το πρωί της Δευτέρας. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει το οίκημα (μάντρα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων) και είχαν διαπιστώσει «ύποπτες κινήσεις» από ορισμένα άτομα αλλά και από τον ιδιοκτήτη, επιχείρησαν στο σημείο και κατάφεραν να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία.
Η μάντρα αυτοκίνητων ανήκει στον Μανώλη Δράκο, ο οποίος κατά πληροφορίες υπενοικίαζε τον χώρο της αποθήκης του. Συνελήφθησαν επτά ενήλικες και ένας ανήλικος, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατάγονται από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου.
Το οίκημα βρίσκεται σε μια περιοχή 3 χλμ. έξω από το Ρέθυμνο προς Χανιά. Αρχικά συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ακόμη ένα άτομο, ενώ στη συνέχεια έγιναν ακόμη έξι συλλήψεις. Και οι οκτώ συλληφθέντες - επτά ενήλικοι και ένας ανήλικος - ανακρίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση