GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Γεννηματά - Καμίνη για το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου

Θέση υπέρ του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου πήρε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστε...


Θέση υπέρ του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου πήρε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη συμμετοχή του στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ.
Σχολιάζοντας τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, ο Γιώργος Καμίνης άφησε αιχμές τόσο κατά της ΝΔ που καταψήφισε το νομοσχέδιο όσο και κατά των «απόντων». Για τη ΝΔ σημείωσε πως αποτελεί «ήττα» η σημερινή της στάση και ότι τον τόνο το δίνει η «λαϊκή δεξιά». Σε ό,τι αφορά την απουσία της συνυποψήφιας του Φώφης Γεννηματά από τη σημερινή ψηφοφορία ανέφερε ότι ήταν «προσχηματική» και ότι αποτελεί «φυγομαχία».
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την περιοδεία της στην Κρήτη, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στις Βρυξέλλες, δήλωσε:
«Είναι επιλογή μου και απόφασή μου, να πράξω ότι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή. Ψυχραιμία και μέτρο. Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν από εμάς να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης».

1 σχόλιο

  1. Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

    Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
    Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

    Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

    Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

    ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!



    ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

    ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!





    ΣΗΜΠΛΗΡΩΜΑ:

    ΜΑ ΤΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ/ΔΙΟΡΘΩΣΗ "ΦΥΛΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ "ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΚΑΝ ΣΕ ΈΝΑΝ ... ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ/ΕΠΙΓΡΑΦΗ: ΠΡΟΣ ΆΜΕΣΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ! Έτσι δρουν σε μια Αποικία που με την Νέα Εποχή/New Age οδεύει με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια σε Παγκόσμιο ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση