GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ράπερ συνελήφθη για βιασμό

Συνελήφθη σήμερα το πρωί σε μια μικρή πόλη της πολιτείας της Ουάσιγκτον καθώς κατηγορείται για βιασμό, ο Αμερικανός ράπερ Νέλι, που γνώρ...


Συνελήφθη σήμερα το πρωί σε μια μικρή πόλη της πολιτείας της Ουάσιγκτον καθώς κατηγορείται για βιασμό, ο Αμερικανός ράπερ Νέλι, που γνώρισε την επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Λίγο μετά τις 4 το πρωί, τοπική ώρα, μια γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία του Όμπερν, πόλης που βρίσκεται στα περίχωρα του Σιάτλ, και κατήγγειλε ότι ο μουσικός την κακοποίησε σεξουαλικά.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο λεωφορείο με το οποίο ταξιδεύει στις περιοδείες του ο Νέλι, και όπου σύμφωνα με την καταγγελία διαπράχθηκε ο βιασμός, και τον συνέλαβαν.

Ο Νέλι είχε εμφανιστεί την Παρασκευή στο Αμφιθέατρο White River Amphitheatre του Όμπερν στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος Florida Georgia Line.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ανάρτησε στο Instagram ένα μήνυμα με αινιγματικό περιεχόμενο:

«Κάθε φορά που ο κόσμος ολόκληρος είναι εναντίον μας, εσείς πρέπει να απαλλαχθείτε από αυτούς…» έγραψε. «Στην πραγματικότητα είσαι εσύ ενάντια στον υπόλοιπο κόσμο διότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχεις».

Ο Νέλι γεννήθηκε στο Όστιν του Τέξας και πέρασε τα νεανικά του χρόνια στο Σεντ Λούις του Μιζούρι. Τα τρία πρώτα του άλμπουμ, που κυκλοφόρησαν το διάστημα 2000-2004, κατέκτησαν την κορυφή του πίνακα των πωλήσεων στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση