GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δράστης στη Μασσαλία είχε συλληφθεί δύο μέρες πριν αλλά αφέθηκε ελεύθερος

Ο άνδρας που φέρεται ότι διέπραξε την επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Μασσαλία, είχε συλληφθεί και στη συνέχεια αφέθηκε ε...


Ο άνδρας που φέρεται ότι διέπραξε την επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Μασσαλία, είχε συλληφθεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία, δύο μέρες πριν από το περιστατικό. Αυτό δήλωσε πηγή που πρόσκειται στις έρευνες της αστυνομίας προσθέτοντας ότι ο άνδρας, ο οποίος κυκλοφορούσε με οκτώ διαφορετικές ταυτότητες, είχε συλληφθεί από την αστυνομία στην Λιόν στις 29 Σεπτεμβρίου ως ύποπτος για ληστεία αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Η πηγή πρόσθεσε ότι η ταυτότητά του παραμένει αδιευκρίνιστη.

"Ο δολοφόνος είχε οκτώ διαφορετικά ψευδώνυμα. Κάθε φορά που τον σταματούσαν παρουσίαζε μια διαφορετική ταυτότητα. Γι αυτό είναι τόσο δύσκολο. Μια φορά είπε ότι ήταν γεννημένος στη Γαλλία, μια άλλη ότι ήταν γεννημένος στην Αλγερία", είπε η ίδια πηγή.

Ο δράστης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός στρατιώτη αφού προηγουμένως είχε σκοτώσει με μαχαίρι τις δύο γυναίκες μπροστά στον Σεν-Σαρλ, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, το απόγευμα της Κυριακής. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε αργά το βράδυ η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν περίπου 30 ετών και αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» όταν διέπραξε την επίθεση. Η αντιτρομοκρατική εισαγγελία του Παρισιού, η οποία διεξάγει τις έρευνες, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση