GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη διάσωση - θρίλερ με κυνηγό που υπέστη καρδιακό πρόβλημα

Μάχη με τον χρόνο δίνει αυτήν την ώρα δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό και τη διάσωση ενός 55χρονου κυνηγού που αντι...


Μάχη με τον χρόνο δίνει αυτήν την ώρα δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό και τη διάσωση ενός 55χρονου κυνηγού που αντιμετωπίζει οξύ καρδιακό πρόβλημα.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με το cretapost.gr, βρέθηκε μαζί με φίλους του για κυνήγι στο πιο ψηλό σημείο στα Λευκά Όρη και πιο συγκεκριμένα στη θέση Πάχνες, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι φίλοι του ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, καθώς οι πρώτες ενδείξεις μαρτυρούν ότι ο 55χρονος αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην οποία συμμετέχουν 6 πυροσβέστες από τα κλιμάκια Ανώπολης και Βρυσών.

Το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο κυνηγός είναι ιδιαίτερα δύσβατο και η πρόσβαση με τροχοφόρο είναι αδύνατη. Οι πυροσβέστες έφτασαν με τα πυροσβεστικά οχήματα μέχρι κάποιο σημείο και στη συνέχεια προσπαθούν πεζοί να φτάσουν στην παρέα των κυνηγών.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση