GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΕΝΗ ΑΝΟΥΣΑΚΗ! Πώς "σφάζει"(χωρίς ... βαμβάκι) τον Λαζόπουλο

Μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η κορυφαία ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη, η οποία μίλησε για τον λόγο που δεν έκανε πο...

Μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η κορυφαία ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη, η οποία μίλησε για τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά, αλλά και για τον πόλεμο που δέχεται η Μιμή Ντενίση από τον Λάκη Λαζόπουλο τον οποίο "σφάζει" με έναν υπέροχο τρόπο και ...χωρίς βαμβάκι!

Από τη μαμά σας τι θυμάστε;

Είχα μια πολύ αυστηρή μαμά. Μια σπουδαία γυναίκα. Θυμάμαι ότι δεν με άφηνε να κάνω παρέα με κανέναν. Με καλούσαν στο τηλέφωνο άλλα κορίτσια και η μητέρα μου τους έλεγε: «Κοιμάται τώρα η δεσποινίς Λένα. Σας παρακαλώ, μη μας ενοχλείτε. Εξεκουραζόμεθα».

Ο τρόπος που μεγαλώσατε έπαιξε ρόλο στο να μην αποκτήσετε τελικά τα δικά σας παιδιά;
Δεν έγινα μαμά γιατί δεν θα μπορούσα να δώσω αγάπη σε ένα παιδί. Όταν είσαι το πρωί στην πρόβα και το βράδυ στην παράσταση, πως να μεγαλώσεις ένα μικρό παιδί; Δεν μπορούσα να αναλάβω την ευθύνη της μητρότητας. Η μαμά μου έλεγε: «Το σκυλί να στο φυλάξω, παιδιά δεν φυλάω».

Εσείς θα λέγατε ότι είστε μεγάλη ηθοποιός;
Όχι δεν το δέχομαι, δεν το ξέρω. Είμαι ένας άνθρωπος με πολλά προσόντα. Πάντα ένιωθα μαθήτρια γιατί είχα μεγάλους δασκάλους. Ένα από τα μεγάλα μου παράσημα ήταν η αγάπη που μου είχε ο Κάρολος Κουν. Όταν παίχτηκαν τα «Κόκκινα Φανάρια» έλεγε στους ηθοποιούς του: «Να πάτε να δείτε πώς παίζει η Λένα». Από το θέατρο σήμερα αγαπώ πολύ τη Μιμή Ντενίση. Τη γνώρισα όταν ήταν μανεκέν στη Λουκία ακόμα και έπαιζε στον «Γιούγκερμαν», όπου έπαιζα και εγώ. Σε μια συνέντευξη της είχε πει: « Θα ήθελα να είμαι βουλευτής σαν της Ελένη Ανουσάκη». Η Μιμή Ντενίση έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και με ενοχλεί όλος αυτός ο πόλεμος εναντίον της. Δεν θα έπρεπε να μιλάνε έτσι οι άνθρωποι για το ταλέντο και το ήθος της. Η Ντενίση είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Επειδή ήταν όμορφη έλεγαν ότι είναι κακή ηθοποιός. Της έγινε ένας απαράδεκτος πόλεμος”..

Αναφέρεστε στον Λάκη Λαζόπουλο;
Ναι, στον κύριο Λαζόπουλο αναφέρομαι, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και τον αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει φερέφωνο των κομμάτων. Με την Δήμητρα Λιάνη ήταν φίλος και έβγαινε, τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει κολλητός. Γιατί οι ηθοποιοί τρέχουν πίσω από τα κόμματα; Εγώ ούτε από το δικό μου κόμμα δεν έτρεξα από πίσω. Δεν ξέρω γιατί το κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Πρέπει να απολογηθεί πρώτα απ' όλα στον εαυτό του, γιατί είναι συγγραφέας και ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και δεν έχει κανέναν λόγο να ασχολείται με αυτά τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση