GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακουργηματικές διώξεις στο... σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Νεάπολης το… σατανικό ζευγάρι που σχεδίασε τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου από τη Ση...


Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Νεάπολης το… σατανικό ζευγάρι που σχεδίασε τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου από τη Σητεία, Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Ο 37χρονος Βούλγαρος, αστυνομικός στο επάγγελμα, και η 38χρονη ομοεθνής του, σύζυγος του γιατρού, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Ο Εισαγγελέας άσκησε στον 37χρονο ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην 38χρονη δίωξη για συνέργεια στη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, όπως προβλέπεται από τον νόμο, το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει έναν δικηγόρο στους δύο κατηγορουμένους προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο ο 37χρονος όσο και η 38χρονηζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Πηγή: cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση