GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! ΘΥΕΛΛΑ για τους απεργοσπάστες δημοσιογράφους...

Greta Christofilopoulou    Οι δημοσιογράφοι απεργούν σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για τη διάσωση...

Greta Christofilopoulou 
 Οι δημοσιογράφοι απεργούν σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για τη διάσωση του ΕΔΟΕΠ. Από την συνέχιση ή μη της ύπαρξης του ταμείου κρίνονονται οι επικουρικές συντάξεις και η υγειονομική τους περίθαλψη.
Ο ΣΚΑΙ μεταδίδει κανονικά το πρόγραμμα του κανονικά
Οι τύποι που παρουσιάζουν την εκπομπή, για μένα δεν είναι πλεον συναδελφοι αλλά τσιράκια του Αλαφούζου. Η ΕΣΗΕΑ πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην οριστική διαγραφή τους.

Φωτης Παλλας
Ειναι αθλιος ο ρολος των δημοσιογραφων του ΣΚΑΙ να εργαζονται σε μερα απεργιας του κλαδου τους για μειζον θεμα.Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για την συμπεριφορα τους αυτη.Και το τυχον επιχειρημα περι του αγαθου της ενημερωσης δεν ισχυει εν προκειμενω,αφου οι περισσοτεροι εχουμε επιλεξει ξενους διαυλους για την εγκυροτερη ενημερωση μας στα περι την Ελλαδα και τον κοσμο ολο συμβαινοντα.ΤοΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΑΧΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.
Υγ. Στοιχηματιζω οτι δινουν μαχη για την πρωτη συνεντευξη του.....Μπαρουφακη.Στο οικονομικο κολλαει το θεμα.

Niki Vikou
'Οχι μόνον καυχώνται οι δημοσιογράφοι του Σκά-ει επειδή είναι απεργοσπάστες, αλλά αφενός προαναγγέλλουν νομοθετική ρύθμιση που θα νομιμοποιήσει την απεργοσπαστία και αφετέρου κλείνοντας το μάτι στον κοινωνικό αυτοματισμό, μιλούν για ευγενές ταμείο που παρείχε πλουσιοπάροχη περίθαλψη (κόντρα στην ευτελή δημόσια, των πολλών.

Basilis Primikiris
Ντροπή και αηδία για τους δημοσιογραφίσκους του ΣΚΑΙ . Όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να απομονώσουν τους απεργοσπάστες.

Konstantinos Vergos
Υπάρχει απεργια των δημοσιογραφων και ο ΣΚΑΙ ανοιχτός. Ετσι ειναι αυτα, οχι απλα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, αλλα και σε ταιζει στην αντικειμενικη πληροφόρηση θες δε θες, μεχρι να σκασεις απο το φαγητο σαν παπια που θα γινει φουαγκρα...! Φουαγκρα με πΧοιότητα Πορτο-σαλτε! :)

Dionisis Vithoulkas
ειμαστε μελη μιας Ενωσης με υψηλοτατο ποσοστο ανεργιας και για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη παμε σε εναν φορεα - ασθενη στην εντατικη εδω και πολυ καιρο! Εγω απεργω, συνταξη δεν προκειται να δω αλλα ουτε επικριτικα δαχτυλο θα κουνησω, ουτε θα κατηγορησω οσους δεν συμμετεχουν στην απεργια! Δικαιωμα τους! Την Πεμπτη το πρωι ομως ολοι ας κανουμε αυτοκριτικη για το πως φτασαμε ως εδω! Ας αναλαβουμε και τις ευθυνες που μας αναλογουν!

Ηλίας Τσαμουργκέλης
Μετά την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που καταδικάζει τον ΣΚΑΙ γιατί έσπασε την απεργία των δημοσιογράφων, αντιλαμβάνομαι ότι παρουσιάζεται μεγάλο ρήγμα ανάμεσα σε δημοσιογράφους που στηρίζουν το καθεστώς Τσίπρα και απεργούν, με τον Σκάι που στηρίζει τις πολιτικές του καθεστώτος Τσίπρα και δεν απεργεί.
Έχουν μπερδευτεί τα λουριά των σκυλιών και δεν ξέρουν προς τα πού να πάνε και τι να κάνουν.

Nikolaos Hidiroglou
ΑΠΕΡΓΩ και στέκομαι δίπλα στους ανθρώπους του κλάδου μου, που τόσα έχουν κάνει για μένα. ΑΠΕΡΓΩ, διότι έχω μάθει να διεκδικώ και να μάχομαι το άδικο. ΑΠΕΡΓΩ, διότι έτσι επιτάσσει η συνείδησή μου. ΑΠΕΡΓΩ διότι πρέπει να περιφρουρήσω το αύριο των ανθρώπων μου και το αύριο του κλάδου. ΑΠΕΡΓΩ, συντασσόμενος με μια σχετική απόφαση με την οποία συμφωνώ. ΑΠΕΡΓΩ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΚΚΕΤΟΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - κονσερβοκούτι; Τις βλέπουμε αυτή τη στιγμή σε μια μεσημβρινή εκπομπή, όπου οι αρμόδιοι δεν έχουν την στοιχειώδη δημοσιογραφική ευαισθησία να βάλουν πάνω δεξιά το γράμμα "Ε", που σημαίνει επανάληψη. Τους βολεύει το λογότυπο του σταθμού (πάνω αριστερά), που ίσως το βρουν σαν δικαιολογία. Εντάξει. Έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι, αλλά ας ενημερώνουν και τον κόσμο, που παραπλανάται με τις "ραδιουργίες" ορισμένων κυρίων των ιδιωτικών καναλιών!..

Dimitris Soultas
Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε κλείνοντας την απεργοσπαστική εκπομπή του: "Όσο ιερό είναι το δικαίωμα στην απεργία, άλλο τόσο ιερό είναι και το δικαίωμα στην εργασία. Και σύντομα η κυβέρνηση θα το νομοθετήσει αυτό".
Είναι μόνιμη καραμέλα των απεργοσπαστών να μιλούν για το "δικαίωμα στην εργασία". Το δικαίωμα στην εργασία, "συνάδελφε" Δημήτρη, είναι το δικαίωμα σε πλήρη, αξιοπρεπώς αμειβόμενη, με πλήρη ασφαλισιτκά δικαιώματα, εργασία. Δεν είναι η εργασία, χωρίς ιαρτοφαρμακευτική κάλυψη (σ' αυτό το σημείο κινδυνεύουν να μείνουν οι συνάδελφοι σου, γι αυτό απεργούν), είναι εργασία, που οι κρατήσεις σε όλον τον εργασιακό σου βίο, σου δίνει το δικαίωμα να περιμένεις μια επικουρική σύνταξη (που αυτή τη στιγμή δεν καταβάλλεται). Είναι το δικαίωμα όλων στα αυτονόητα. Αυτό το δικαίωμα που το έχασαν χιλιάδες, εδώ και χρόνια, όταν έμειναν χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλιση και κάποιοι από τους τηλεοπτικούς δέκτες παιάνιζαν το "μαζί τα φάγαμε". Αυτοί, "συνάδελφε", που μιλούσαν για το "κακό Δημόσιο", έχοντας προηγούμενως παντελονιάσει ετήσιες αποδοχές των 250 και 300 χιλιάδων ευρώ από τη Δημόσια ΕΡΤ (κάτι σου θυμίζει αυτό φαντάζομαι).
Αυτοί που την ώρα που οι συνάδελφοι τους απεργούν για αυτονόητα δικαιώματα "εργάζονται" δεν ασκούν δικαίωμα, "συνάδελφε". Είναι απεργοσπάστες και αυτός το τίτλος θα τους συνοδεύει για το υπόλοιπο του βίου τους.
Ένα χωριό είμαστε και γνωριζόμαστε όλοι.
Κι αν η κυβέρνηση νομοθετήσει αυτό που υπαινίσσεσαι θα είμαστε απέναντί της. Όπως είμασταν απέναντι και σε όσες κυβερνήσεις έκαναν κενό γράμμα τη λέξη "δικαίωμα". Γιατί κάποιοι, "συνάδελφε", έχουν κάποιες αρχές, βάσει των οποίων πορεύονται και όχι βάσει της σχέσης τους με την όποια κυβέρνηση ή με τον όποιο εργοδότη.
Καθείς εφ' ω ετάχθη, "συνάδελφε".

Stratakis Mixalis
Σε όλους τους "συντρόφους" του ΣΥΡΙΖΑ, που ηδονίζονται βλέποντας 20.000 εργαζόμενους στον τύπο να χάνουν το ταμείο τους, ως "αλήτης, ρουφιάνος δημοσιογράφος" και εγώ, έχω τούτη την κουβέντα να πω:
Η απόλυτη ταύτισή σας με τον Προτοσάλτε και τους απεργοσπάστες του Σκάι καθώς και η μετατροπή σας σε σφογγοκολάριους των καναλαρχών, με κάνει να αισθάνομαι τιμή και περηφάνεια, που δεν με θεωρείτε σύντροφό σας.
Κρίμα.


4 σχόλια

  1. Σωστά ‘εκαναν και δεν απήργησαν,αφού δεν είναι δημοσιογράφοι, είναι φερέφωνα των αφεντικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ στον ΣΚΑΙ-Δεν είναι απεργοσπάστες…

    γιατί πολύ απλά δεν είναι δημοσιογράφοι, αλλά κομματικά φερέφωνα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των Σαμαροβενιζέλων. Δεν κάνουν λειτούργημα, κάνουν στρατευμένη παραπληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ohnSwinton..δημοσιογράφος

    «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ»

    ohn Swinton (1829-1901): Σκοτσέζος οικονομολόγος, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα NewYorkTimes (1860-1870) και στην προοδευτική εφημερίδα TheNewYorkSun (1875-1897). Ανάμεσα στις επιτυχίες του συγκαταλέγεται συνέντευξη που πήρε από τον KarlMarx τον Αύγουστο 1880 και δημοσιεύτηκε στην προοδευτική εφημερίδα Sunστις 6 Σεπτεμβρίου 1880. O John Swinton, όταν μια νύχτα του 1880 σε μια σύναξη δημοσιογράφων κάποιος έκανε μια πρόποση «στο ανεξάρτητο του Τύπου», απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι, μέχρι τη σημερινή μέρα στην Αμερική, που να χρίζει τον τίτλο ‘ανεξάρτητος Τύπος’. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Δεν υπάρχει ούτε ένας από εσάς που να τολμάει να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνετε ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα τυπωθεί ποτέ.
    Π
    ληρώνομαι εβδομαδιαία για να κρατάω τις έντιμες απόψεις μου έξω από την εφημερίδα με την οποία συνδέομαι. Άλλοι από εσάς λαμβάνετε παρόμοιους μισθούς για παρόμοια θέματα και όποιος από εσάς φανεί τόσο ανόητος ώστε να γράψει ειλικρινείς απόψεις, θα βρεθεί στο δρόμο να ψάχνει για άλλη δουλειά.

    Αν επέτρεπα στις ειλικρινείς απόψεις μου να εμφανιστούν στην εφημερίδα μου, πριν περάσουν 24 ώρες, θα έχανα τη δουλειά μου.

    Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύειτο θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω τι ανοησία είναι αυτή η πρόποση στον ‘ανεξάρτητο Τύπο’.

    Είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
    Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε..


    Ο ΊΔΙΟ ΈΓΙΝΕ και γίνεται με την φασιστοΝΕΑδημοκράτια και το ΠΑΣΟΚ ΣΉΜΕΡΑ μας λένε για την ελαστική εργασία πιοι;;;; ΑΥΤΟΙ που την εφεραν στην ΕΛΛΆΔΑ ως μεταρρυθμίση;; λέγοντας μας..καλύτερα να δουλεύεις πέντε ώρες ΠΆΡΑ να είσαι άνεργος και να κλείνουν και οι επιχείρισης;;;..

    γαμώ την κούνια που τούς κούναγε και δεν έχουμε ξεπαστρέψει ΕΝΑΝ. ΈΝΤΑΞΗ οι συριζανελ δεν μπόρεσαν να το ανατρέψουν άλλα να μιλάνε αυτοί που έκαναν το έγκλημα πάει ΠΟΛΎ..ΜΟΥΝΙΑ ΑΤΗΣΛΑΣΠΣΗΣ Έχουμε πολλά όπως ο ΣΤΟΥΠΑΣ που τον έβγαζαν στον ΣΚΑΙ κει έλεγε ότι οι Έλληνες παίρνουν μεγάλες συντάξεις από την ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ Η ΤΗΝ Σλοβενία ρουμάνια ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ότι σε αυτές της χώρες οι πολίτες τους δεν πλήρωναν ασφαλιστικές εισφορές οι ΔΙΌΤΙ ΉΤΑΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ κατα αυτούς οι Λεγόμενες ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ...


    ΣΗΜΕΡΑ στον ΣΚΑΕΙ εχουν φαγωθει να μην δοθούν μερικά ευρώ σε συνταξιούχος η ΑΜΕΑ που παίρνουν 300--400 ευρώ σύνταξη να κάνουν ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ και έχασαν και το ΕΚΑΣ..
    Ανώνυμος είπε...
    Ο ΜΠΕΣΚΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΚΣΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟς ΤΟΥ ΑΔΩΝΕΟΣ θέλει και τον συνδικαλιστικό νόμο γρήγορα ΔΙΌΤΙ.. δεν νιώθουν άνετα οι ΠΟΥΤΑΣΝΕΣ απεργοσπάστες του ΑΛΑΦΟΎΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση