GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Αρνούνται τον ηγετικό ρόλο οι συλληφθέντες - ΒΙΝΤΕΟ

Απολογούνται σήμερα, από το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, οι επτά συλληφθέντες που σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν στην απα...


Απολογούνται σήμερα, από το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, οι επτά συλληφθέντες που σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί τέσσερις από τους κατηγορούμενους. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων όπου βρέθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας, δήλωσε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, και για αυτό δέχθηκε να κρατηθεί εκεί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Αμέσως μετά απολογήθηκε ο 40χρονος τελευταίος φρουρός του επιχειρηματία, ο οποίος υποστήριξε ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε ο 44χρονος επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση